Hoe doe je de spellingscontrole in de juiste taal?

Hoe doe je de spellingscontrole in de juiste taal?

Volg deze drie stappen om je spellingscontrole in de juiste taal te zetten. 1. Taal selecteren. 1. Selecteer de tekst die je wilt controleren. 2. Ga naar het tabblad Controleren en kies voor Taal -> Controletaal instellen. 3. Selecteer de gewenste taal voor de spellingscontrole.

Hoe spelling en grammatica controleren in een andere taal?

Spelling en grammatica controleren in een andere taal 1 Klik of tik op de plaats waar u tekst wilt toevoegen, of selecteer de tekst die u wilt markeren als een andere taal. 2 Selecteer op het tabblad Controleren de optie Taal > Controletaal instellen. 3 Selecteer de taal die u wilt gebruiken. 4 Selecteer OK.

Hoe kunt u tekst toevoegen aan een andere taal?

Klik of tik in Word voor het web op de plaats waar u tekst wilt toevoegen, of selecteer de tekst die u wilt markeren als een andere taal. Selecteer op het tabblad Controleren de optie Spelling en grammatica > Controletaal instellen. Blader naar de taal die u wilt gebruiken en selecteer deze. Selecteer OK.

Lees ook:   Wat is de zin van filosofie?

Hoe doe je zoeken in een taal?

Klik op de homepage van Google Aangepast zoeken op de gewenste zoekmachine. Klik op Instellingen en vervolgens op het tabblad Basis. Klik in het gedeelte Taal op de gewenste optie. Opmerking: Je kunt sites in elke taal opnemen in je zoekmachine, ongeacht de taal van je interface.

Hoe kunt u de spelling controleren?

U kunt de spelling handmatig controleren door te klikken op Controleren > Spelling en grammatica. Het belangrijkste is dat u altijd een spellingcontrole uitvoert. Spel- en grammaticafouten kunnen zelfs de beste argumentering onderuit halen, zeker als de tekst wordt gelezen door uw baas, docent of die belangrijke persoon van Personeelszaken.

Hoe kunt u deze spellingcontrole uitschakelen?

Gelukkig kunt u deze automatische spellingcontrole uitschakelen en pas als u helemaal klaar bent met uw stuk handmatig de spelling controleren. Dit doet u als volgt. Klik op Bestand > Opties > Controle, schakel het selectievakje Spelling controleren tijdens typen uit en klik op OK.

Lees ook:   Waarom kan ik Mozilla Firefox niet openen?

Hoe controleert u de spelling en grammatica in uw bestand?

Als u de spelling en grammatica in uw bestand wilt controleren, hoeft u alleen op F7 te drukken of volgt u deze stappen: In de meeste Office-programma’s klikt u op het tabblad Controleren op het lint. In Access of InfoPath kunt u deze stap overslaan. In Project gaat u naar het tabblad Project.