Heb je een visum nodig voor Botswana?

Heb je een visum nodig voor Botswana?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Botswana verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Botswana verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Botswana in Den Haag.

Heb je voor Zuid-Afrika een visum nodig?

Voor veel verre bestemmingen heb je een visum nodig. Voor het bezoeken van Zuid-Afrika hoeft dit niet! Reizigers met een geldig Nederlands paspoort zijn vrijgesteld voor een visum. Dit betekent dat Nederlanders geen visum hoeven aan te vragen.

Kan ik naar Botswana reizen?

U kunt reizen naar Botswana. Let op: de veiligheidssituatie is anders dan in Nederland. Bereid uw reis daarom goed voor. Er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland door corona.

Heb je een visum nodig voor Namibie?

Vereisten voor een toeristenvisum voor Namibië voor Nederlandse paspoorthouders. Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal drie maanden. De reiziger moet: In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden na vertrek uit het land van bestemming met minstens één lege visumpagina.

Is Botswana gevaarlijk?

Botswana is een relatief veilig land, zeker in vergelijking met veel andere Afrikaanse landen. De criminaliteit kan in grote steden als Gaborone toenemen. Vraag altijd bij de lokale bevolking na in welke wijken je (’s avonds) beter niet kunt rondhangen.

Heb je een visum nodig voor Zimbabwe?

Heb ik een visum nodig voor Zimbabwe? Om als toerist naar Zimbabwe te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je bij aankomst in Zimbabwe aanschaffen.

Heb je een visum nodig voor Zuid Afrika?

Wat heb ik nodig voor Namibië?

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Namibië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort.