Doet Lyca het in Turkije?

Doet Lyca het in Turkije?

Wij bieden goedkoop bellen aan naar Turkije! Bij Lycamobile bieden wij onze klanten de goedkoopst mogelijke tarieven, ongeacht welke bestemming.

Welk netwerk gebruikt Lycamobile?

Lycamobile maakt geen gebruik meer van het netwerk van Vodafone. Eind augustus zijn alle simkaarten overgezet op het netwerk van KPN. De provider zat sinds 2009 op het netwerk van Vodafone en daarvoor drie jaar op dat van T-Mobile.

Welk netwerk gebruikt Lycamobile Belgie?

Lycamobile is ’s werelds grootste internationale MVNO en is actief in België sinds 2007 via het netwerk van Orange België. Lycamobile biedt internationale prepaid mobiele voice- en datadiensten aan tegen de laagst mogelijke prijzen.

Is Lyca ook in het buitenland te gebruiken?

Voor Lycamobile Prepaid klanten die gebruik maken van roaming binnen de EU en EER landen gelden de Standaard Nationale tarieven, zoals hieronder vermeld. Gebeld worden en sms’jes ontvangen tijdens roaming in de EU en EER landen is gratis.

Kan je met Lyca naar buitenland bellen?

De meest bekende providers met speciale tarieven om internationaal te bellen zijn Lyca, Ortel, Lebara, Telesur en GT Mobile.

Heeft LYCA 4G?

Lycamobile Data S 4G, 750MB in Nederland voor € 15,- (Standaard Plan) 750MB aan data, dan kies je voor een Data S bundel. Een perfecte bundel voor de normale internetgebruiker en je bent overal online met deze Lycamobile databundel.

Welk mobiel netwerk kiezen?

Ookla riep in het laatste kwartaal van 2021 KPN (opnieuw) uit als winnaar met het ‘Beste Mobiele Netwerk’ van Nederland. KPN won het van T-Mobile en Vodafone op het gebied van snelheid en de hoogste beschikbaarheid van het netwerk.

Welke providers hebben zendmasten?

Dit zijn drie bedrijven die hun eigen antennes en bekabeling hebben om hun gebruikers van een signaal te voorzien. Als je geen klant bent van hen, zal je toch onrechtstreeks hun netwerk gebruiken. Deze drie zijn Telenet/Base, Orange en Proximus. Andere providers opereren dus op één van hun netwerken.