Wie maakt IKEA keukenapparatuur?

Wie maakt IKEA keukenapparatuur?

Veel van de apparatuur van de IKEA wordt gebouwd door dezelfde fabrikant achter de merken Whirlpool en Bauknecht. Deze apparatuur wordt in de keukenapparatuurmarkt over het algemeen gezien als middensegment/budget merk.

Wat valt onder garantie IKEA?

De garantie dekt: De garantie van vijf (5) jaar geldt voor alle IKEA apparaten die geschikt zijn voor huishoudelijke gebruik en dekt constructie- en materiaalfouten. Wat valt niet onder deze garantie? Normale slijtage.

Hoe lang garantie op keukenapparatuur IKEA?

Bij IKEA heb je standaard 5 jaar garantie op keukenapparatuur. Zo zijn we er zeker van dat deze lang meegaat. Deze garantie is van toepassing op het hele assortiment, behalve TILLREDA en LAGAN.

Wat is de beste IKEA vaatwasser?

Beste Koop: Ikea Rengora Wassen doet hij goed, zowel met het hoofd- als met het ecoprogramma. Drogen doet hij vooral goed tijdens het ecoprogramma en wat minder goed bij het hoofdprogramma. Wat ook opvalt, is dat de vaatwasser tijdens het hoofdprogramma erg veel water verbruikt.

Is IKEA keuken goedkoper?

Prijs Ikea keuken gemiddeld Bij een simpele keuken kan de keukenprijs lager uitvallen en bij een luxe en uitgebreide keuken kunnen de kosten flink oplopen. Ikea valt qua prijs eigenlijk niet meer onder de goedkoopste keukenwinkels.

Hoelang garantie bank IKEA?

De garantie op banken blijft 10 of in sommige gevallen 25 jaar geldig. De garantie is geldig vanaf de aankoopdatum. De originele aankoopbon is vereist als aankoopbewijs. Kijk of je zitmeubel onder de IKEA garantie valt door naar IKEA.nl of een IKEA winkel bij jou in de buurt te gaan.

Hoelang heb ik garantie op mijn over van IKEA?

Voor de meeste IKEA producten geldt een garantietermijn van 2 jaar vanaf het moment dat je het product bij ons hebt gekocht. Voor sommige producten geldt een langere garantietermijn.