Wie is eigenaar van Pure Energie?

Wie is eigenaar van Pure Energie?

Met het project in Flevoland is voor Pure Energie 130 tot 140 miljoen euro gemoeid. „Daarvan kunnen we circa 90 procent financieren. De rest moeten we er zelf bijleggen”, zegt eigenaar Alfons Wispels van Pure Energie.

Hoe staat Pure Energie ervoor?

We zijn een energiebedrijf met een missie. Wij willen samen met onze klanten de Nederlandse energiemarkt verduurzamen. Dit doen wij door middel van het bouwen van windpark en zonneparken. We maken schone energie, lokaal opgewekt en wij verkopen niet meer dan we opwekken.

Wat kost een Pure Energie meter?

Voor de eenmalige kosten van € 50 ,- ontvang jij een meter thuis en krijg je toegang tot onze Verbruiksmanager app. Na aanvraag controleren wij of de meter in jouw meterkast geschikt is en ontvang je binnen 10 werkdagen de Pure Energie Meter thuis.

Hoeveel klanten pure energie?

Pure Energie is onderdeel van de Raedthuys Groep die sinds 1995 windenergieprojecten ontwikkelt in Nederland en levert aan rond de 80.000 huishoudens. Inmiddels zijn er tenminste 80 windmolens neergezet in Nederland.

Lees ook:   Welke kleuren mag je niet meer tatoeeren?

Is pure energie solvabel?

Solvabiliteit 2020 Al meer dan 25 jaar is Pure Energie een zelfstandig opererend energiebedrijf. Met een solvabiliteitspercentage van 38% behoren wij ook in deze markt tot een van de meest gezonde energiebedrijven van Nederland.

Hoe kom ik achter mijn stroomverbruik?

Hoe weet ik hoeveel stroom ik verbruik De hoeveelheid stroom die jij verbruikt, kun je terugvinden op je jaarafrekening. Deze krijg je ieder jaar van je leverancier van energie. Op deze afrekening staat precies vermeld hoeveel stroom jij hebt verbruikt en wat de bijbehorende kosten zijn.

Is Innova Energie betrouwbaar?

Is Innova Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Innova Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken. 61% van 140 klanten beveelt aan.