Welke trein kan fiets mee?

Welke trein kan fiets mee?

Fiets NS plaatsen in de trein Er is in iedere trein van de NS waar het is toegestaan om fietsen mee te nemen een apart gedeelte beschikbaar.

Kan de fiets mee in de intercity?

Je fiets mee in de trein mag en kan. Wel gelden er een aantal regels. Zo zorgen we samen voor een fijne verantwoorde reis, voor iedereen. Je kunt je fiets meenemen op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.00 en van 18.30 – 04.00, en in het weekend de hele dag.

Kan je met de fiets in de Thalys?

Met uw Thalys-ticket mag u uw fiets aan boord meenemen. Deze dient gedemonteerd te zijn inclusief de wielen en dient in een soepele hoes te worden verpakt van maximaal 135 x 85 x 30 cm.

Kan de fiets mee in de Sprinter?

Het voordeel van uw fiets in de sprinter meenemen, is de hoogte van de sprinter zelf. Deze zijn gelijk met de hoogte van het perron waardoor u de fiets er makkelijk in kunt rijden. Wanneer er te weinig ruimte is kan u gevraagd worden een trein te wachten omdat er anders meer mensen niet mee kunnen.

Hoeveel kost NS fiets?

Wat kost het huren van een OV-fiets? Voor het gebruik van een OV-fiets betaal je € 4,15 per keer, tot 24 uur. Houd je de OV-fiets langer, dan betaal je een extra huurperiode (maximaal 72 uur). Na 72 uur betaal je daarbij per 24 uur een toeslag van € 5,00.

Kan je een fiets meenemen op de TGV?

Fiets mee in TGV Fietsen worden alleen toegestaan in TGV als ze met het voorwiel gedemonteerd zijn verpakt in een speciale fietshoes met maximale afmetingen 120 cm x 90 cm. Een tandem is niet toegestaan aan boord.

Welke fiets maat heb ik nodig?

De juiste framemaat van een fiets kunt u handmatig berekenen, meet hiervoor uw binnenbeenlengte, vanaf de grond tot kruishoogte, en vermenigvuldig dit met 0,68. Gaat het om een fiets met een verende zadelpen, dan kunt u beter een kleinere maat nemen, omdat zo’n zadelpen de fiets met ca. 4 cm verhoogt.

Is een OV-fiets gratis?

Om een OV-fiets te kunnen huren, heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Hierop zet je gratis het OV-fietsabonnement. Huur vervolgens met je OV-chipkaart direct een OV-fiets bij een van de huurlocaties. Voor het gebruik van een OV-fiets betaal je € 4,15 per keer, tot 24 uur.