Welke luchthaven voor Playa de las Americas?

Welke luchthaven voor Playa de las Americas?

Playa de las Americas bevindt zich op 60 km van Luchthaven Tenerife Noord (Tenerife, Spanje). Op dit moment vliegen er 20 luchtvaartmaatschappijen vanaf Luchthaven Tenerife Noord. Luchthaven Tenerife Noord biedt non-stopvluchten naar 20 steden.

Waar land je als je naar Tenerife gaat?

Luchthaven Reina Sofia in het zuiden, ook wel bekend als Airport Tenerife South of vliegveld Tenerife Sur, is het grote internationale vliegveld van Tenerife. Tenerife Zuid ligt op zo’n 60 km van hoofdstad Santa Cruz.

Hoeveel luchthavens zijn er in Tenerife?

Op Tenerife vind je maar liefst twee internationale luchthavens. Het drukste vliegveld is Aeropuerto Reina Sofia Tenerife Sur, dat in het zuiden van Tenerife ligt. Dit vliegveld wordt ook aangeduid met Tenerife South of Tenerife Zuid. Voor de meeste vakantiebestemmingen op Tenerife is dit het beste vliegveld.

Welke luchthaven voor Costa Adeje?

Costa Adeje bevindt zich op 18 km van Luchthaven Tenerife Zuid (Tenerife, Spanje).

Welke luchthaven voor Tenerife?

Je vlucht naar Tenerife boeken Als je naar Tenerife vliegt, kun je als bestemming kiezen uit twee luchthavens: Aeropuerto de Tenerife Sur (TFS) in het zuiden en Aeropuerto de Tenerife Norte (TFN), oftewel Los Rodeos, in het noorden. Los Rodeos ligt dichter bij de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife, op 11 kilometer.

Is Tenerife leuk voor vakantie?

Tenerife is een leuke vakantiebestemming met heerlijk weer het hele jaar door, mooie hotels en appartementen en vele leuke stranden. En ook nog eens een verrassende natuur!

Hoe heet luchthaven Tenerife Zuid?

Tenerife Zuid Airport in ’t kort Tenerife Zuid Airport, ook wel Tenerife Sur-Reina Sofia Airport, is de grootste luchthaven op Tenerife en één van de grootste luchthavens van de Canarische eilanden. De luchthaven wordt gerund door het vervoersbedrijf ENAIRE.

Welke maatschappijen vliegen op Tenerife?

Vliegen naar Tenerife Tenerife heeft twee luchthavens, namelijk Tenerife Zuid en Tenerife Noord. Vanuit Nederland en nabijgelegen vliegvelden kun je alleen direct vliegen naar Tenerife Zuid. Vanaf Eindhoven gaan goedkope vluchten naar Tenerife Zuid. Je vliegt met Ryanair of Transavia en de vliegtijd is 4,5 tot 5 uur.

Hoe lang van tevoren op vliegveld Tenerife?

Over het algemeen moet je bij Tenerife Zuid minstens twee uur voor de vertrektijd aanwezig zijn bij een continentale vlucht en drie uur bij een intercontinentale vlucht.

Wat is mooier Tenerife of Gran Canaria?

Gran Canaria – Strand & Stadsleven De dorpjes zijn mooier om te zien en het landschap is epischer dan op Tenerife, bijna Arizona-achtig. Gran Canaria mag dan geen kanjer als de Teide bezitten, de eilandbewoners beweren dat zij wel lekker het beste uitzicht op de megavulkaan hebben!

Is Tenerife een leuk eiland?

Perfect om nog aan het strand te liggen en ook heerlijk om eropuit te trekken, te wandelen of een van de steden te bezoeken. Onthoud dus gerust deze bestemming als je in herfst, winter of voorjaar behoefte hebt aan zon en warmte. Wil je zeker zijn van veel zon, kies dan voor de zuidkant van het eiland.