Welke landen zijn visumvrij?

Welke landen zijn visumvrij?

Andorra, Oostenrijk, Australië, België, Brunei, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Japan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië, Singapore.

Is Macedonie Visumplichtig?

Reizigers met de Nederlandse nationaliteit hebben geen visum nodig voor Macedonië. Er zijn echter aanvullende eisen om toegang tot Macedonië te verkrijgen, lees de onderstaande informatie goed door. Geen visum vereist voor een verblijf van maximaal 90 dagen.

Heb je visum nodig voor Bosnie?

Vereisten voor een toeristenvisum voor Bosnië-Herzegowina voor Nederlandse paspoorthouders. Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen per 180 dagen. De reiziger moet: In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden bij inreis, met minimaal één lege visumpagina.

Hebben Turken visum nodig voor Nederland?

Ja, Turken zijn visumplichtig voor Nederland en het Schengengebied.

Welke landen zijn Visumplichtig voor Belgie?

Visumvrij reizen naar Nederland en/of andere Schengenlanden. Voorwaarden om visumvrij te kunnen reizen….Visumvrij reizen naar Nederland en/of andere Schengenlanden.

Albanië Andorra Antigua en Barbuda
Argentinië Australië Bahama’s
Barbados Bosnië-Herzegovina Brazilië
Brunei Canada Chili
Colombia Costa Rica Dominica

Is Bosnie een veilig land?

Bosnië en Herzegovina is een redelijk veilig land, maar het heeft toch te maken met veel kleine criminaliteit. Tijdens uw vakantie aldaar raden wij u aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera’s en sieraden.