Welk slot op koffer?

Welk slot op koffer?

Ons advies. TSA sloten komen voor in verschillende mate van kwaliteit. Wanneer je een TSA slot wilt gebruiken op je koffer raden wij altijd aan om een koffer te kopen met een geintegreerd TSA slot omdat dit de kans op defecten aanzienlijk verkleint.

Hoe slot koffer instellen?

Een koffer met een normaal cijferslot is gemakkelijk in te stellen….Het instellen van een normaal cijferslot

  1. Druk de knop in de richting van de pijl.
  2. Blijf de knop ingedrukt houden, draai aan de wielen en kies jouw persoonlijke code, bestaande uit drie cijfers.
  3. Laat de knop los en jouw code is ingesteld.

Hoe reset je een TSA slot?

Code TSA slot veranderen of resetten Druk met een pen of een saté-prikker het pinnetje op het TSA slot in en houdt deze vast. Terwijl je het pinnetje ingedrukt houdt, kies je de gewenste combinatie voor het TSA slot. Als je de code goed hebt ingesteld, kan je het pinnetje weer loslaten. De nieuwe code is nu ingesteld.

Hoe cijferslot koffer kraken?

– Druk zetten op het “openmaak” schuifje en aan de wieltjes draaien. Hierbij voel je wanneer het wanneer de palletjes iets in het wieltje vallen. Dit herhaal je 3 of 4 keer en dan is het slot open. Hieronder een videotje van een Nederlander die dit principe uitlegt.

Hoe reset je een cijferslot?

Stel het cijferslot allereerst in op je oude cijfercode. Zoek vervolgens het pinnetje op. Dit druk je in met een scherp voorwerp, zoals een pen of een paperclip. Terwijl je het pinnetje ingedrukt houdt, stel je de gewenste nieuwe cijfercode in.

Hoe werkt een draai cijferslot?

Een mechanisch (cijfer)combinatieslot wordt bediend door meerdere keren de juiste code te draaien. Afhankelijk van uitvoering wordt meestal 3 of 4x een hele slag gedraaid, om vervolgens de ‘openingscode’ te draaien. Hiermee wordt het slot bediend en kan de kluis worden geopend.