Wat zijn Paneelstoffen?

Wat zijn Paneelstoffen?

Paneel stof, ook wel panelstof genoemd is een stof waar u bijvoorbeeld originele jurkjes, rokken of t-shirts van maakt. Paneelstof onderscheidt zich van andere stoffen doordat het niet per meter gekocht kan worden maar per paneel. Op de stof is een groot design gedrukt.

Wat is Stenzo stof?

De Stenzo tricot stoffen worden gebruikt om vesten, blouses en pyjama’s van te maken. Stenzo tricot stoffen zijn er in uni of bedrukte motieven. Ook kunt u de Stenzo tricot goed voor babykleding gebruiken, omdat ze van 100% katoen zijn. Van de Stenzo ribcord stof kunt u mooie broeken en jassen maken.

Wat is Stenzo tricot?

De Stenzo tricot stoffen hebben diverse toepassingen. U kunt de stof gebruiken voor het maken van een tuniek, blouse, rok, jurk, topje, enz. De rekbare stof valt over het algemeen soepel. Dat maakt de stof erg geschikt voor kleding.

Wat is het verschil tussen Punta di Roma en Milano?

Punta di Milano is een minder voorkomende variant op de Punta di Roma, wat echter niet betekent dat de stof niet gebruikt wordt. Doordat het namelijk twee verschillende oppervlakten (een ribtricot en plattricot) heeft aan weerzijden, is de stof toegankelijk voor het maken van kleding.

Wat is Punta di Roma stof?

Punta di Roma een een dubbel gebreide stof, het bestaat eigenlijk uit 2 delen die in elkaar gebreid zijn. Punta di Roma is zwaarder en stabieler dan een tricot of jersey en daardoor zie je bij Punta dit Roma niet “elk ribbeltje en bobbeltje” doorschijnen.

Wat voor stof is Punta di Roma?

Punta di roma is een dikkere tricot of jersey en wordt veel gebruikt voor het maken van jurken, rokken, broeken en jasjes .

Wat is Punta di Milano?

Informatie: Punto Di Milano jersey is een zware, gebreide stof, gemaakt van 65% viscose, 30% polyamide en 5% elastan. De stevige en elastische stof ziet er van de voor- en achterkant gelijk uit. Door zijn rekbaarheid en stevigheid is deze jersey met name geschikt voor het maken van jurken en blazers.