Wat moet je aan voor een pasfoto?

Wat moet je aan voor een pasfoto?

De achtergrondkleur moet lichtgrijs, lichtblauw of wit zijn. De achtergrond van de foto moet egaal en eenkleurig zijn en mag geen kleurverloop of schaduw hebben. Tussen de afbeelding van je hoofd en de achtergrond van de foto moet voldoende contrast zijn. Grijze haren met een grijze achtergrond mag bijvoorbeeld niet.

Hoe oud mag pasfoto zijn paspoort?

De pasfoto moet altijd goed lijken op het gezicht van de aanvrager en mag niet ouder zijn dan 6 maanden.

Welke kleding voor pasfoto?

Kleding: doe geen lichte kleding aan, want dat verdwijnt op de foto. Pak iets donkers uit de kast, zodat je nek ergens eindigt.

Welke kleding aan voor pasfoto?

Wat is het formaat van een pasfoto?

Formaat pasfoto Vast formaat: 35 mm x 45 mm (breedte x hoogte). Breedte gezicht Van ooraanzet tot ooraanzet tussen de 16 mm en 20 mm. Lengte gezicht Vanaf 11 jaar: van kin tot kruin minimaal 26 mm en maximaal 30 mm.

Wat zijn de eisen van een pasfoto?

De pasfoto in een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs moet voldoen aan een aantal eisen. Er gelden eisen voor: maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, weergave, houding, uitdrukking, bril, belichting en positionering.

Wat zijn de acceptatiecriteria voor pasfoto’s?

De acceptatiecriteria voor pasfoto’s gaan onder andere over de afmeting, kwaliteit, houding en gezichtsuitdrukking. De criteria worden gecontroleerd met verschillende hulpmiddelen, zoals de officiële fotomatrix van het ministerie, een sjabloon en speciale software. Als je pasfoto niet aan de biometrische eisen voldoet,

Wat is de pasfoto van je rijbewijs?

Eisen aan een pasfoto voor je rijbewijs. Bij het aanvragen van een rijbewijs, moet je een pasfoto inleveren die voldoet aan een aantal eisen. Voor je rijbewijs moet je een pasfoto in kleur afgeven, je moet goed lijken op de foto. De pasfoto moet voldoen aan alle acceptatiecriteria om goedgekeurd te worden, behalve als er uitzonderingen van