Wat mag je niet mee in de Thalys?

Wat mag je niet mee in de Thalys?

en de volgende producten:

  • > Ongebruikelijke voorwerpen. zoals bederfelijke waren die een onaangename geur verspreiden of planten.
  • > Gevaarlijke voorwerpen. steekwapens, vuurwapens, explosieven, brandbare vloeistoffen (benzine, verf etc.)
  • > Handelswaren.
  • > Verboden goederen.

Hoeveel geld nodig voor Interrail?

Afhankelijk van welke landen je bezoekt kun je je reis zo duur en goedkoop maken als je wilt. Voor drie weken interrailen door Oost-Europa moet je rekenen op een bedrag van 1100 euro. Voor dat geld heb je een Global Continuous Pass van 22 dagen, overnachtingen, eten en drinken, attracties en souvenirs.

Hoe reizen door Europa?

Een Interrail Pass is één reisdocument waarmee u per trein in één of meer Europese landen kunt reizen. Met een Interrail Pass kunt u tot 33 landen verkennen zonder dat u afzonderlijke tickets hoeft te kopen.

Hoe duur is een maand Interrailen?

Global Pass 2e klas

Interrail Global Pass Geldig in heel Europa Jongeren 12-27 jaar Senioren 60+
7 dagen binnen 1 maand € 251 € 302
10 dagen binnen 2 maanden € 301 € 361
15 dagen binnen 2 maanden € 370 € 444
15 dagen onafgebroken € 332 € 399

Wat mag je meenemen op de TGV?

Per persoon mag u het volgende meenemen:

  • 2 reguliere reistassen of koffers en 1 stuk kleine handbagage.
  • Óf 1 stuk afwijkende bagage en 1 reguliere reistas of koffer en 1 stuk kleine handbagage.

Wat mag ik meenemen op de trein?

Reizen met de trein is makkelijk, zeker als je ook eenvoudig je bagage en favoriete viervoeter kan meenemen. Honden, een trekrugzak, handbagage, plooifiets, step, je kat… Allemaal welkom op de trein!

Hoe koop ik een Fietskaartje voor de trein?

Fietskaartje. Een Fietskaart Dal kost € 7,50 en is te koop in de NS-app, op ns.nl en in een NS-kaartautomaat. Check vooraf wel even de voorwaarden.

Kan je in de Thalys eten?

U ontvangt een maaltijd, snack en/of drankje (afhankelijk van de vertrektijd van de trein) als u reist in Premium-klasse. Bij een reis korter dan 50 minuten ontvangt u geen maaltijd/snack, alleen een drankje.

Kan je met de fiets in de Thalys?

Met uw Thalys-ticket mag u uw fiets aan boord meenemen. Deze dient gedemonteerd te zijn inclusief de wielen en dient in een soepele hoes te worden verpakt van maximaal 135 x 85 x 30 cm.

Hoe bagage labelen TGV?

Wegens beperkte plaats worden niet-opgevouwen of niet-gedemonteerde fietsen niet aanvaard aan boord van TGV INOUI. Alle bagage (dus ook uw fiets) die u in de bagageruimtes plaatst moet voorzien zijn van een label met uw naam en zitplaatsnummer. Labels zijn gratis te verkrijgen in uw vertrekstation.

Kan de fiets mee op de Thalys?

Wat mag je meenemen in Eurostar?

Hoeveel bagage mag mee? Eén van de voordelen van Eurostar is dat er geen gewichtsbeperking is voor je bagage. Bagage tot 85 cm op de langste zijde mag mee, zolang je alles zelf veilig in de trein kunt dragen en in de rekken leggen. Er is ook geen beperking op vloeistoffen, dus neem gerust die extra fles shampoo mee.

Waar koop ik een fietskaart?

Een e-ticket Fietskaart Dal koop je eenvoudig en snel. Vul de reisdatum en de naam van de reiziger in, en betaal de bestelling met iDEAL of creditcard. Daarna kun je het e-ticket Fietskaart Dal op drie manieren gebruiken: gedownload op je mobiel, geprint of geladen in de NS-app.

Hoe kan ik mijn fiets meenemen in de trein?

In alle binnenlandse treinen mogen fietsen worden meegenomen, met uitzondering van de spitstijden (6.30-9.00 uur en 16.00-18.30 uur). De plek waar de fietsen gestald mogen worden is aangegeven met een sticker op de buitenkant van de trein.