Wat kost een reis naar Indonesie?

Wat kost een reis naar Indonesië?

In totaal kostte onze 28-daagse reis naar het Indonesische eiland € 3.518,74. Zo kom je uit op € 62,83 per persoon per dag. Dit bedrag is dus inclusief een vliegticket Bali, alle accommodaties op Bali en de kosten voor een bezoek aan een arts en medicijnen.

Wat kost een biertje in Indonesië?

Prijzen in de supermarkt in Indonesië.

Melk (regelmatige), (1 liter) 1.20 EUR (0.95-1.70)
Fles wijn (uit de middenklasse) 19 EUR (6.40-32)
Binnenlands bier (0.5 liter fles) 2.10 EUR (1.30-3.20)
Geïmporteerde bier (0,33 liter fles) 2.90 EUR (1.90-4.40)
Pakje sigaretten (Marlboro) 1.80 EUR (1.60-2.20)

Wat kost het eten in Indonesië?

Je uitgaven aan eten en drinken hoeven niet heel hoog te zijn in Indonesië. Als je van de lokale keuken houdt dan! Voor een Indonesische maaltijd betaal je namelijk maar €2 tot €3,50. In het centrum van erg toeristische plaatsen, zoals Ubud, Canggu en Kuta (Lombok), liggen de prijzen iets hoger.

Welke vervoersmiddelen zijn er in Indonesië?

Vliegtuigen en boten zijn noodzakelijk transport om te reizen in Indonesië. Verder zijn treinen en bussen gebruikelijk op bepaalde eilanden. Taxi’s, brommers en fietsen zijn veel gebruikte individuele vervoersmiddelen. Typisch Indonesische vervoersmiddelen zijn de bajaj, becak, dokar, ojek en bemo.

Is Indonesie goedkoop?

Indonesië is een goedkoop land om op vakantie te gaan. De vlucht er naar toe is misschien wat prijzig, maar reizen met het openbaarvervoer is niet duur. Accomodaties zijn er in verschillende maten en soorten dus daar kun je zelf een keuze uit maken.

Kun je met de boot naar Indonesië?

Naar Indonesië reizen per boot is mogelijk vanaf Singapore, Maleisië en de Filipijnen. Vanaf Singapore gaat een Ferry naar Batam en naar Tanjung Pinang. Vanaf hier zal je nog een ferry moeten nemen naar Jambi, een provincie op het ‘vasteland’ van Sumatra.