Wat kost afvoeren tuingrond?

Wat kost afvoeren tuingrond?

Grond afvoeren kosten: overzicht

Werkzaamheden Kosten
Uitgraven €12,50 tot €17,50 per m2
Kosten voor de hovenier €30 tot €60 per uur
Meerprijs grond afvoeren €10 tot €30 per m³
Tuingrond afvoeren totaal ongeveer €700 per 20 m³

Waar naartoe met uitgegraven grond?

Je kunt de grond zelf afvoeren naar de milieustraat, maar je kunt deze klus ook aan een vakman uitbesteden. Het afvoeren van de grond is vaak onderdeel van de werkzaamheden die je laat uitvoeren door de vakman. De meeste vakmannen nemen de prijs voor het afvoeren van grond mee in de totaalprijs van de klus.

Wat kost grondwerk per m3?

Reken op 6 à 10 euro per m³ – exclusief btw – voor een kleinere bouwput van circa 100 m³. Dat wordt 2,5 à 3 euro per m³ als je richting 400 à 500 m³ gaat”, stelt Hendrix. Maar je moet dan natuurlijk wel meer grond afvoeren naarmate je bouwput groter wordt.

Hoeveel grond mag ik afvoeren?

Zodra je meer dan 50m3 grond afvoert of verplaatst dien je een partijkeuring te laten uitvoeren. Dit dient te gebeuren door een kwalibo-gekwalificeerd bedrijf. Het partijkeuringsrapport dien je vervolgens bij de digitale melding mee te sturen.

Wat is grond code 411?

311, 411, 521) zal de erkende bodemsaneringsdeskundige op het zoneringsplan de kadastrale werkzone(s) aanduiden waar deze gronden hergebruikt kunnen worden. Wanneer de kadastrale werkzone overeenstemt met de projectzone kan de grond overal binnen het project hergebruikt worden.

Wat kost grondwerk per m2?

Hoeveel kost grondwerk per m2

Per welke eenheid wordt de prijs berekend Wat is de prijs per eenheid
Per vierkante meter Gemiddeld tussen 10 en 15 euro
Per vierkante meter Gemiddeld tussen 15 en 30 euro