Wat betekent opgeleide?

Wat betekent opgeleide?

opleiden – Het verwerven of overbrengen van specifieke vaardigheden die betrekking hebben op bepaalde functies of activiteiten door middel van onderricht of oefening. Gebruik ‘lesgeven’ voor het rechtstreeks onderwijzen van anderen in kennis, gedrag of vaardigheden.

Wat houdt dat in voor hoger opgeleide?

Iemand die een moeilijke opleiding heeft afgemaakt, bijvoorbeeld een studie aan de universiteit of Hogeschool.

Waarom Promovendum hoger opgeleiden?

Waarom hoger opgeleiden? Sinds onze oprichting richten wij ons al op hoger opgeleiden. Op basis van schadestatistieken en jarenlange ervaring blijkt dat zij minder schade maken. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeringsproducten bieden met een zeer lage premie en uitstekende voorwaarden.

Waarom een verzekering voor hoger opgeleiden?

Bestuurders met een hogere opleiding claimen minder schades De reden is dat mensen met bijvoorbeeld een HBO- of WO-opleiding minder schades claimen. Dit laten de schadecijfers van verzekeraars zien. Verzekeraars willen zo min mogelijk schades uitkeren. Hierdoor kunnen ze de premie lager houden.

Doet Promovendum aan discriminatie?

Discrimineert Promovendum? In het kort gezegd: nee. Er is geen sprake van discriminatie.

Is Promovendum discriminatie?

Discrimineert Promovendum? Het selecteren op opleidingsniveau lijkt op discriminatie, er is immers sprake van ongelijke behandeling. Toch mag Promovendum dit doen. Van discriminatie is in dit geval namelijk wettelijk gezien geen sprake.

Waarom is Promovendum alleen voor hoger opgeleiden?

Hoe controleert Promovendum opleidingsniveau?

Met onze schadeverzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. Daarom kijken wij bij het afsluiten van een verzekering naar de hoogst afgeronde opleiding. Heb je een mbo4-, meao- of mts-diploma? Dan kun je je bij ons verzekeren tegen een iets hogere (en toch nog zeer lage) premie.