Wat betekent muggles bij Geocaching?

Wat betekent muggles bij Geocaching?

Pas ondertussen wel op voor een ‘mugler’: een niet-geocacher die blijft rondhangen bij een cache die jij net wil openmaken. Niet-geocachers kennen het spel niet en kunnen daarom misschien het spel kapot maken / laten verdwijnen en dat is natuurlijk zonde.

Hoe noem je iemand die niet bekend is met geocachen?

Muggle – Niet-geocacher die zich in de buurt van de cache of een way-point ophoudt. De Nederlandse term hiervoor is: dreuzel. Multi-cache – Oorspronkelijk een route met meerdere caches. De benaming wordt nu vrijwel steeds gebruikt voor caches waarbij meerdere way-points zijn gebruikt.

Wat betekent Tftc in geocaching?

TFTC staat dan weer Thanks for the Cache, dat is een korte manier om de CO (= cache owner) te bedanken voor zijn geocache.

Hoe werkt een trackable?

Bedoeling van geocaching trackables is dat ze van plaats naar plaats gaan, of beter gezegd van geocache naar geocache. De eigenaars van een trackable kunnen aan ieder voorwerp nog een specifiek doel meegeven, zoals bijvoorbeeld reizen naar een bepaald land.

Wat is een virtuele cache?

Een virtuele cache is een bestaande, permanente merkteken van een bijzonder unieke of excentrieke waarde. De zoeker moet antwoordt geven op een vraag over het merkteken om zo aan te tonen dat hij daadwerkelijk op de locatie geweest is.

Hoe log je een trackable?

Vul de datum in, in het veld er onder en vul de referentiecode, die we in de vorige alinea hebben genoteerd, van de TravelBug op het onderste veld in. Schrijf vervolgens in het grote veld je log voor de TravelBug. Tot slot druk je op de button Submit log entry rechts onder op de website.

Hoe activeer ik een trackable?

Activeer je Travel Bug. Bezoek de Travel Bug activatiewizard en activeer je nieuwe Travel Bug Trackables door het invoeren van het tracking nummer en de activeringscode. Zodra hij geactiveerd is kan je hem in een cache stoppen.

Hoe maak ik een adventure Lab cache?

Open de Adventure Lab app. Bekijk je huidige locatie op de kaart met Adventure Lab caches. Kies een Adventure Lab cache en klik hierop. Wanneer je op ‘Start’ klikt, zie je ook op een kaart waar je moet zijn en op welke plek(ken) je zal moeten komen om de Adventure labcache af te werken.

Hoe werkt Geocaching Adventure Lab?

De Geocaching Adventure Lab®-app leidt spelers door het proces van het vinden van aanwijzingen, oplossen van puzzels en compleet maken van Adventures, één locatie per keer. Als je al lid bent van Geocaching, tellen deze caches mee voor je geocachestatistieken en totaal aantal vondsten.

What is the meaning of Muggle?

1. (noun) A person who possesses no magical skills or abilities (originated from the ‘Harry Potter’ novels). 2. (noun) A colloquial term for marijuana. The word ‘muggle’ can be pluralised to ‘muggles’, and still retain the same meaning.

Should Muggle be capitalized?

Whereas in the books muggle is consistently capitalized, in other uses it is often predominantly lowercase. Muggle is used in informal English by Mensa members to define non-members or any person with IQ lower than Mensa level.

What is the difference between Muggle and No-Maj?

The equivalent term used by the in-universe magic community of America is No-Maj, which is short for No Magic. The neologism, No-Maj was popular in the 1920s but soon went out of fashion and the original term, muggle came back into use before World War II and has been muggle ever since.

How are Muggles portrayed in Harry Potter?

In the Harry Potter novels, Muggles are often portrayed as foolish, sometimes befuddled characters, who are completely oblivious to the wizarding world that exists in their midst.