Waar zet je fillers?

Waar zet je fillers?

Wil je graag vollere lippen of meer lipcontour? Of wil je het volume terugbrengen in je gezicht? Ook voor het opvullen van lijntjes rond de mond of ogen, de wangen die zijn ingevallen of het verstrakken van de kin- en kaaklijn zijn fillers uitermate geschikt.

Welke filler is de beste?

Belotero filler Belotero en Restylane zijn de bekendste fillers ter wereld. In veel onderzoeken worden ze heel goed beoordeeld op het gebied van kwaliteit, veiligheid, resultaat en klanttevredenheid. Het merk Belotero ontwikkeld -en wordt gedistribueerd- door Merz Aesthetics.

Wat is beter botox of fillers?

Het grootste verschil tussen Botox® en fillers is dat Botox® ervoor zorgt dat je spieren zich ontspannen waardoor rimpels minder zichtbaar worden en fillers zullen daarentegen rimpels of lijntjes opvullen.

Hoe lang niet liggen na filler?

Advies NA een behandeling Wij raden je af binnen 1 uur na de behandeling te gaan liggen en/of slapen. Voorkom de eerste 48 uur directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30. Wij raden je aan om de eerste 48 uur na de behandeling met Botox niet onder de zonnebank te gaan.

Welke filler blijft het langst?

Over het algemeen blijft filler het langst zitten in kin, kaaklijn, neus en jukbeenderen omdat de huid hier stugger is en minder beweeglijk. De huid onder je ogen en van je lippen is erg dun en beweeglijker dan andere gebieden. Hier blijven alle soorten fillers dan ook korter in zitten.

Welke filler is het veiligst?

Een type filler die wel veilig te gebruiken is, is de hyaluronzuurfiller. Onze chirurgen werken veel met deze filler, omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is die de huid soepel en veerkrachtig maakt. We gebruiken voornamelijk Radiesse voor het opvullen van rimpels, omdat dit een van de veiligste injectables is.

Wat doen fillers in je gezicht?

Met fillers kun je de huid hydrateren, verzachten, meer volume geven of rimpels en lijntjes opvullen. Maar fillers kunnen ook de vorm van het gezicht herstellen, de kaaklijn verstrakken of juist verzachten.