Waar vind ik de NS app?

Waar vind ik de NS app?

Android

  1. Open de Play Store.
  2. Zoek de NS-app. Heb je de NS-app nog niet, dan kun je deze nu downloaden. Heb je de NS-app al wel (maar nog niet de laatste versie), klik dan op de knop ‘Updaten’.

Kan ik inchecken met NS app?

Met een e-ticket op de app (mobiel ticket) kunt u niet in- en uitchecken. U stapt gewoon in de trein en bij controle toont u het mobiele ticket aan de conducteur.

Hoe werkt de NS app?

Koop je kaartje heel eenvoudig via de NS-app: bestel je treinkaartje, betaal via de app en je e-ticket staat direct op je mobiel. Printen is niet nodig….Reizen met je e-ticket

  • Open jouw e-ticket in de NS-app.
  • Kies het poortje met een barcodelezer;
  • Houd het scherm van je telefoon stil op het ronde glazen plaatje.

Kan niet inloggen op mijn NS app?

Je weet je wachtwoord niet meer Op het Mijn NS inlogscherm staat een link ‘Wachtwoord vergeten’. Als je daarop klikt, kun je je e-mailadres invullen. Je krijgt dan een link op het opgegeven e-mailadres. Via deze link kun je opnieuw een wachtwoord aanmaken.

Kan OV-chipkaart op telefoon?

De OV-chip wallet app is een mobiele applicatie waarmee u een digitale OV-chipkaart (OV-chip mobiel genaamd) kunt aanvragen en beheren. De OV-chip wallet wordt u ter beschikking gesteld door Trans Link Systems B.V. (“Translink”). U bent zelf verantwoordelijk voor de activiteiten in uw OV-chip wallet.

Heb je WiFi nodig voor de NS app?

Wanneer je vaak met de trein reist en gebruik maakt van WiFi in de trein zul je je wellicht ook ergeren aan het feit dat je je moet aanmelden. Om gebruik te kunnen maken van gratis draadloos internet bij de NS dien je, nadat je verbinding hebt gemaakt met WiFi in de trein, de voorwaarden te accepteren.

Hoeveel moet er op je OV staan als je met de trein reist?

Minimaal saldo op je OV-chipkaart Om met NS te reizen moet er minimaal € 20,00 op je OV-chipkaart staan. Heb je een NS-abonnement? Dan gelden andere bedragen: Voor een OV-chipkaart met Dal Vrij, Weekend Vrij, Dal Voordeel, Altijd Voordeel of Voordeelurenabonnement is dit € 10,00.