Waar lakens opbergen?

Waar lakens opbergen?

Bedden met opbergruimte zijn perfect om je beddengoed in op te bergen wanneer je ruimte tekort komt. Vouw de lakens op en sorteer ze op sets. Plaats elke set in een luchtdichte opbergdoos of zak. Bewaar ze onder het bed waarvoor ze bestemd zijn.

Welk programma lakens wassen?

Beddengoed wassen doe je in de wasmachine op 40 of 60 graden. Gebruik het katoenprogramma en een beetje wasmiddel. 40 graden is beter voor gekleurde lakens, witte lakens mogen op 60 graden gewassen worden. Hang lakens uit, stop ze niet in de droger.

Waar beddengoed opbergen?

De truc. Gebruik deze simpele truc voor het opbergen van je beddengoed: stop het laken en de overtrek in een van de kussenslopen. Stapel ze vervolgens naar grootte op in de kast (eenpersoons, tweepersoons) óf per kamer (slaapkamer, kinderkamer, logeerkamer).

Waar handdoeken op wassen?

Handdoeken kun je op 60 of 90 graden wassen. 60 graden is voldoende om de handdoeken goed schoon te krijgen, maar af en toe wassen op 90 graden zorgt dat ook de leidingen van de wasmachine goed schoongespoeld worden. Op 60 graden kun je vloeibaar wasmiddel gebruiken; op 90 graden gebruik je waspoeder.

Hoe dekbedovertrekken opbergen?

Vouw het hoeslaken en het dekbedovertrek tot kleine pakketjes en leg deze op elkaar. Leg hier bovenop één kussensloop en vouw vervolgens dit hele pakket in de andere kussensloop. Stofvrij, hygiënisch en nooit meer onderdelen kwijt! Opbergboxen voor onder het bed zijn erg handig.

Hoe was je handdoeken in de wasmachine?

Bij het wassen van handdoeken geldt het volgende:

  1. Was bij voorkeur op een hoge temperatuur zoals 60 graden.
  2. Controleer altijd even het wasetiket.
  3. Gebruik een mild wasmiddel zoals Neutral en eventueel een wasverzachter.
  4. Haal je handdoeken na het wassen direct uit de wasmachine om schimmel en muffe geuren te voorkomen.