Waar kan je lekker eten in Disneyland Parijs?

Waar kan je lekker eten in Disneyland Parijs?

De 18 beste restaurants in Disneyland Paris!

  • Annette’s Diner. Annette’s Diner is een restaurant in Disney Village.
  • Rainforest Cafe.
  • Buffalo Bill’s Wild West Show.
  • Café Mickey.
  • Earl of Sandwich.
  • Fuente del Oro.
  • Captain Jack’s.
  • Restaurant Agrabah.

Kan je naar Disney zonder vaccinatie?

Alle gasten van 16 jaar en ouder moeten een passe vaccinal (vaccinatie- of herstelbewijs) tonen om toegang te krijgen tot Disneyland Paris. Gasten van 12 t/m 15 jaar moeten een passe sanitaire (vaccinatie-, herstel- of testbewijs) tonen. De maatregelen zijn niet van toepassing voor kinderen t/m 11 jaar.

Wat kost ontbijt met Disney figuren?

Het ontbijt bestaat uit warme en koude gerechten + drank, broodjes, gebakjes en zoetigheid met tafelbediening. Prijs: Ontbijt (dagelijks vanaf zomer 2022): €49 voor volwassenen en €39 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar.

Wat mag je meenemen naar Disneyland Parijs?

Neem genoeg voorraad mee de auto in en je kan gewoon elke dag wat flesjes drinken meenemen in je tas. Ook is het lekker om bijvoorbeeld wat fruit mee te nemen of ontbijtkoek bijvoorbeeld voor als je wat trek krijgt.

Kun je 1 dag naar Disneyland Parijs?

Wil je graag een gezellig dagje naar een pretpark, dan is een dagtocht naar Disneyland Parijs een goede keus. Zeker als je het niet erg vindt om sommige attracties te missen. Als je maar een dag wilt dan kan je de kaartjes het beste via de website van Disneyland Parijs boeken.

Wat heb je nodig om naar Disneyland te gaan?

Belangrijke informatie: coronabewijs (Passe Vaccinal) In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse overheid is het vanaf maandag 14 maart niet langer nodig om een passe vaccinal of passe sanitaire te tonen om toegang te krijgen tot Disneyland Paris.

Wat kost een ontbijt in Disneyland Parijs?

Ontbijten in een Disney-hotel

Hotel Prijs volwassene Prijs kind (tot en met 11 jaar)
Disneyland Hotel € 36 € 27
Disney’s Hotel Santa Fe € 21 € 14
Disney’s Hotel Cheyenne € 21 € 14
Disney’s Sequoia Lodge € 24 € 17

Wat kost 3 dagen Euro Disney?

Een tweedaags ticket kost € 179,00 (kind: € 165,00), een ticket voor drie dagen € 219,00 (kind: € 201,00) en voor vier dagen € 259,00 (kind: € 238,00). Bij een arrangement in een Disney-hotel is toegang tot de parken al inbegrepen.