Waar inchecken vliegveld?

Waar inchecken vliegveld?

Voor vragen met betrekking tot inchecken of uw reis kunt u terecht bij het luchthaven informatiepunt. Vaak zijn deze te vinden in de buurt van de incheckbalies. Let op! U moet ten minste 2 uur vóór het geplande vertrek van uw vlucht op de luchthaven aankomen.

Hoe werkt inchecken via internet?

Ga naar de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Klik op (Online) check-in. Vul de airline boekingscode, de achterna(a)m(en) en eventueel vertrekdatum en vluchtnummer in en selecteer de passagiers die je wilt inchecken. Doorloop alle check-in stappen, kies stoelen en boek eventueel bagage bij.

Wat als je niet online incheckt?

Passagiers die op de luchthaven inchecken lopen meer kans geweigerd te worden op de vlucht omdat de meeste stoelen dan al vergeven zijn. In het geval van een instapweigering door overboeking heeft u wel recht op een vergoeding tot € 600.

Wat te doen als je online bent ingecheckt?

Thuis online inchecken Bij veel luchtvaartmaatschappijen kun je vanaf 24 uur voor vertrek inchecken op hun website of via hun app. Je boardingpass kun je printen of in veel gevallen bij de gate laten scannen vanaf je smartphone of tablet. Thuis online inchecken is ideaal als je reist met alleen handbagage.

Kun je online inchecken bij Transavia?

Online inchecken bij Transavia is gratis, snel en eenvoudig. Onze online check-in opent 30 uur voor vertrek en sluit 4 of 1 uur voor vertrek van je vlucht, afhankelijk van je vertrekluchthaven. Je kunt online inchecken op je telefoon, tablet of computer.

Kan je online inchecken met bagage?

Heeft Transavia bagage drop off?

Reis je met ruimbagage? Geef deze dan af bij de bagage drop-off balies of de check-in balie in vertrekhal 1 op Schiphol. Uiteraard kun je ook ook gratis inchecken op de luchthaven zelf bij één van de check-in balies. Hou hiervoor je boekingsbevestiging en paspoort bij de hand.

Hoe lang op voorhand op luchthaven zonder bagage?

Inchecktijden zijn afhankelijk van de luchthaven waarvan je vertrekt en je vluchttype. Wij raden aan om 2 uur op voorhand op de luchthaven aan te komen voor vluchten binnen Europa en 3 uur voor langeafstandsvluchten.