Waar blijft mijn pakket Mediamarkt?

Waar blijft mijn pakket Mediamarkt?

Volg je pakketje in jouw account In het overzicht van bestellingen in jouw account vind je de meest actuele status van jouw pakketje. Zodra het pakket is overhandigd aan de vervoerder wordt de Track & Trace code ook hier toegevoegd.

Hoe kan ik een bestelling annuleren?

De wet is vrij duidelijk en bij iedereen is het ook wel bekend dat consumenten na ontvangst nog 14 dagen de tijd hebben om een alsnog van de overeenkomst af te zien en de bestelling kan dan ook gewoon (tenzij er sprake is van een wettelijke uitzondering) geretourneerd worden.

Kan je een bestelling annuleren Mediamarkt?

Als jouw bestelling is klaargezet voor verzending of al onderweg is, kunnen wij deze niet meer annuleren. Je kan het product weigeren aan de deur, zodat de bestelling wordt teruggestuurd naar ons magazijn. Je kan de besteling ook aannemen en terugsturen.

Hoelang duurt bestelling MediaMarkt?

Als je jouw product(en) voor 13.00 uur hebt besteld en kiest voor de MediaMarkt-bezorgservice, dan wordt de bestelling dezelfde dag bij je thuisbezorgd als je postcode binnen de bezorgregio valt. Mocht dit door omstandigheden langer duren dan verwacht, dan nemen we telefonisch contact met je op.

Kan je geld terug krijgen bij MediaMarkt?

Heb je het product gekocht in een van onze winkels dan betalen we het bedrag direct aan je terug, contant of via retourpinnen. Bedragen boven € 500,- worden, voor jouw en onze veiligheid, altijd op je bankrekening teruggestort. Op alle producten, die bij MediaMarkt zijn gekocht, geldt de wettelijke garantie.

Kan ik mijn geld terug krijgen bij MediaMarkt?

Na ontvangst en controle van het artikel betalen we het volledige bedrag terug via dezelfde betaalwijze als bij de aankoop ervan. Binnen de 2 weken na de controle staat het verschuldigde bedrag terug op jouw rekening (kan variëren op basis van de gebruikte betaalwijze).

Hoe kun je een koopovereenkomst ontbinden?

Koopovereenkomst schriftelijk ontbinden Schrijf de verkoper dan een brief. Zeg dat de verkoper het product niet heeft kunnen repareren. Of dat hij geen nieuw product wil geven. En dat u daarom de koopovereenkomst wilt ontbinden.