Kan je via booking com met iDeal betalen?

Kan je via booking com met iDeal betalen?

We ondersteunen nu ook alternatieve betaaloplossingen zoals iDEAL, PayPal, Alipay en WeChat Pay, zodat meer gasten bij u kunnen boeken. Lees in dit artikel meer over de betaaloplossingen van Booking.com en hoe u ze kunt activeren.

Hoe betalen via Booking Com?

U kunt gasten de keuze bieden om te betalen via Booking.com of om u rechtstreeks te betalen. Wanneer gasten ervoor kiezen om online te betalen, faciliteren wij hun betalingen en maken wij u het geld over via virtuele creditcard of bankoverschrijving. LET OP: Deze betaalservice is nog niet overal beschikbaar.

Waarom kan ik niet betalen bij Booking Com?

Hotel boeken zonder creditcard bij Booking.com Booking.com heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen. Klik bij ‘Filter op:’, aan de linkerkant van de pagina, op iDeal of PayPal om alle accommodaties te bekijken die u met iDeal of PayPal kunt betalen.

Welke creditcard Booking Com?

Hoe wijzig ik mijn betalingsvoorkeuren en welke creditcards accepteer ik?

  • Ga naar de tab ‘Accommodatie’-tab in het Extranet en klik op ‘Voorwaarden’.
  • Onder het kopje ‘Betalingsmogelijkheden gast’ kunt u selecteren of u wel of geen creditcards of bankpassen accepteert.

Waarom creditcard bij booking?

Creditcard lenen om te reserveren Je kunt bij het reserveren ook een creditcard van een ander lenen. Let er wel op dat deze creditcard dan uitsluitend gebruikt wordt voor het maken van een reservering, niet voor het betalen zelf (dat gebeurt achteraf en kan meestal ook via een andere betalingsmethode).

Hoe kom ik in contact met Booking Com?

Als uw gasten contact met ons willen opnemen, vraag ze dan om dat te doen via ons Help Centre te bezoeken op booking.com/help. Op die manier kunnen we uw gasten helpen in de taal van hun voorkeur en kunnen we Genius-leden en gasten die zijn ingelogd of binnenkort op reis gaan, voorrang geven.

Wat betekent gratis annuleren bij Booking Com?

Heb je een boeking gemaakt met gratis annuleren, dan betaal je geen annuleringskosten. Is het niet meer mogelijk om gratis te annuleren of is je boeking niet-terugbetaalbaar, dan kunnen er annuleringskosten van toepassing zijn. Eventuele kosten betaal je aan de accommodatie.

Waarom hotel met creditcard?

Voor een hotel dient uw creditcard als borg voor uw reservering. Als u niet komt opdagen hebben zij voor niets een kamer voor u vastgehouden. Vaak moet u dan kosten betalen. Zonder creditcard is het voor het hotel bijzonder bewerkelijk om die kosten van u te ontvangen.