Kan ik mijn loonfiches opvragen?

Kan ik mijn loonfiches opvragen?

Met My Minfin kan je: je loonfiches raadplegen. je aangifte van de personenbelasting invullen en verzenden. de status van je aangifte volgen.

Wat als ik mijn loonbrief niet krijg?

In dat geval kan u best eens contact opnemen met het sociaal secretariaat van uw vorige werkgever: zij beheren normaal alle personeelsadministratie en beschikken misschien wel over de nodige informatie. Hun contactgegevens kan u terugvinden op vroegere loonfiches.

Wat moet er verplicht op je loonfiche staan?

Wat moet er op de loonbrief staan?

  • naam en adres van de werkgever.
  • naam en initialen van de voornaam van de werknemer.
  • inschrijvingsnummer bij de werkgever.
  • periode waarop de berekening van je loon betrekking heeft (bijvoorbeeld van 1 tot 31 maart 2018)
  • prestaties die je leverde (aantal gewerkte dagen, uren, …)

Waar kan ik mijn belastingen raadplegen?

Kan ik mijn aangifte raadplegen na verzending? Ja. Uw vindt uw aangifte in MyMinfin (externe link), onder ‘Mijn aangifte / Mijn voorstel van vereenvoudigde aangifte’ en onder ‘Mijn documenten’.

Wat is supplementaire voorheffing?

De bedrijfsvoorheffing is een voorschot op de definitieve inkomstenbelasting. Het bedrag wordt maandelijks ‘aan de bron’ ingehouden door de werkgever op het belastbare loon – dat is het brutoloon min de sociale bijdragen – van de werknemers.

Hoe loonfiches opvragen onderwijs?

Raadpleeg je je salarisbrief digitaal, dan vind je je maandelijkse brief op de website van Mijn Onderwijs. Je kan geen papieren brief meer opvragen. Je kan deze wel downloaden en afprinten. Koos je voor een salarisbrief op papier, dan kan je een kopie opvragen bij je dossier- en relatiebeheerder.

Wat staat er allemaal op loonbrief?

De loonbrief onderscheidt alle onderdelen van het brutoloon: loon voor normale prestaties, loon voor betaalde afwezigheden (vakantie, feestdagen, inhaalrustdagen, ziekte, arbeidsongeval, …), maar ook toeslagen voor overuren, voordelen in natura, premies of bonussen, commissieloon, verbrekingsvergoeding bij ontslag.