Is Stella een goed merk?

Is Stella een goed merk?

De algemene ervaringen van klanten zijn zeer goed. Veel mensen zijn erg blij met de aangeschafte fietsen. Daarnaast doet het team er alles aan om problemen op te lossen. Het is dus absoluut aan te raden om een Stella fiets te kopen.

Wat is de kwaliteit van Stella fietsen?

Over Stella Fietsen Zij vonden dat de elektrische fietsen die er op de markt waren teveel kostten en dat de service tekortschoot. Inmiddels verkopen zij de best geteste elektrische fietsen van Nederland, met een landelijke service aan huis of op het werk en een garantie tot 5 jaar.

Waarom geen prijzen bij Stella fietsen?

Het bedrijf geeft ook aan een stuk goedkoper te zijn dan de traditionele merken. Maar als je dit wil controleren is dat eigenlijk niet mogelijk. De prijzen zijn namelijk online niet terug te vinden. De enige mogelijkheid om erachter te komen wat Stella fietsen nou precies kosten is via de brochure.

Wat zijn de voorrijkosten van Stella?

De eerste afstelbeurt binnen drie maanden én binnen vijfhonderd kilometer is gratis in alle Stella E-bike Servicecenters. Liever service aan huis? Dan komt de servicebus voor €35,- per e-bike bij jou langs om de eerste afstelbeurt uit te voeren.

Is Stella een Nederlandse fiets?

Elektrische fietsen zijn er is allerlei soorten en maten, de één nog vetter dan de ander. Die grote variëteit is dan ook de reden dat de elektrische fiets populair is onder alle bevolkingsgroepen.

Wie is de eigenaar van Stella fietsen?

Daan van Renselaar werd op 12 november 1987 in Zwolle als vierde in een gezin van vijf kinderen geboren. Hij volgde van 2003 tot 2006 de mbo-opleiding Manager Retail in Amersfoort. In 2010 heeft hij samen met Wilco van de Kamp Stella Fietsen opgericht.

Wat doet Stella met ingeruilde fietsen?

Je ingeruilde fiets mag je eerst weer mee naar huis nemen en blijven gebruiken. Wanneer een van onze e-bike bezorgers jouw nieuwe Stella fiets thuis komt afleveren, dan neemt hij de oude fiets(en) mee. In de periode tussen aankoop en bezorging zit je in ieder geval niet zonder fiets. Wel zo gemakkelijk!

Hoe duur zijn Stella fietsen?

Algemeen genomen, schommelen de Stella E-bike prijzen tussen de 1.000 en de 3.300 euro.

Wat kost een fiets bij Stella?

Keuzehulp elektrische fietsen

Merk Bereik Prijs
Stella Milano Bekijk details 40 – 110 km € 1499
Stella Romeo Bekijk details 40 – 110 km € 1349
Stella Sardena Bekijk details 40 – 110 km € 1349
Stella Albatros Bekijk details 40 – 110 km € 999

Wat kost servicebeurt bij Stella?

Een onderhoudsbeurt in een E-bike Servicecenter kost €59,95 en aan huis is dit €79,95,-. Fiets jij jaarlijks veel kilometers? Dan raden wij ook aan om na iedere vijfduizend kilometer de e-bike na te laten kijken. Sommige kleine klussen aan de e-bike kun je ook zelf uitvoeren.

Hoe lang duurt een Stella servicebeurt?

Dit is een goede en noodzakelijke check, waardoor je veilig blijft fietsen en wij de topkwaliteit van de e-bike en verschillende onderdelen kunnen garanderen. De eerste servicebeurt binnen drie maanden én binnen vijfhonderd kilometer is gratis in alle Stella E-bike Servicecenters.