Is muggenspray giftig?

Is muggenspray giftig?

Maar als je je houdt aan de gebruiksvoorschriften op de verpakking is het niet schadelijk voor je gezondheid. Alleen een te hoge blootstellen aan het anti-muggenmiddel kan leiden tot vergiftigingsverschijnselen. In sommige landen kun je ook producten kopen met een hogere concentratie dan 50% DEET.

Wat zit er in DEET?

DEET (afkorting voor N,N-di-ethyl-meta-tolueenamide) is een insectenwerende organische verbinding met als brutoformule C12H17NO. Het is bedoeld om op de huid of op de kleren aan te brengen en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bescherming tegen insectenbeten.

Welk merk DEET is het beste?

De Mouskito Tropical spray is een zeer effectieve insectenwerende spray en is op dit moment de beste muggenspray met deet. De spray bevat maar liefst 50% DEET. Hiermee biedt de spray een effect ter preventie van vliegen, muggen en diverse andere insecten.

Is DEET natuurlijk?

DEET nu ook voor de gevoelige huid Dit type DEET heeft natuurlijke ingrediënten en irriteert daarom minder snel de huid en is dus ook geschikt voor kinderen om te gebruiken. Naast het beschermen tegen muggen is DEET ook goed om jezelf te beschermen tegen teken.

Waarom helpt DEET tegen muggen?

DEET is een afkorting voor N,N-Diethyl-meta-toluamide, of iets korter: diethyltoluamide. Het middel maskeert vluchtige geurstoffen op de huid. Deze geurstoffen, bijvoorbeeld van melkzuurbacteriën, kunnen niet worden omgezet in reukneuronen die muggen kunnen aantrekken.

Hoe werkt vliegende insecten spray?

Ideaal voor het snel bestrijden van vliegende insecten Met Vapona Vliegende Insectenspray worden vliegen, muggen en motvlinders doeltreffend en snel aangepakt. Ook werkt het middel tegen overlast van fruitvliegjes en wespen. De werkzame stof in Vapona Vliegende Insectenspray is het plantaardige insecticide Pyrethrine.

Wat doet Vapona met vliegen?

Vapona Vliegende Insectenspray doodt vliegen, muggen en andere vliegende insecten snel en effectief. Om ongestoord te genieten van een zomerse dag spuit u bij last van vliegende insecten simpelweg 3 seconden met de spray.

Wat is het beste anti Muggenmiddel?

Welke spray tegen muggen?

Probeer bijvoorbeeld de Etos Deet 40% Anti-Insect Spray. Deze spray beschermt je tot wel acht uur lang tegen muggen en andere insecten.