Is Kwantum betrouwbaar?

Is Kwantum betrouwbaar?

Is Kwantum een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 293 ervaringen geplaatst over Kwantum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Hoe Kwantum bereiken?

We zijn bereikbaar via ons servicenummer 0900-2355926 (gebruikelijke belkosten). Schriftelijk naar Kwantum Nederland B.V. t.a.v. klantenservice, antwoordnummer 60667, 5000 WB Tilburg.

Wat kost 0900 nummer Kwantum?

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur op 0900-2355926 (gebruikelijke belkosten).

Hoe lang duurt gordijnen maken Kwantum?

De leveringstermijn voor raamdecoratie op maat bedraagt ongeveer 4 weken vanaf de datum dat de bestelling is betaald. Voor gordijnen op maat geldt ongeveer een leveringstermijn van 3 weken. In vakantieperiodes kan de levertijd oplopen tot ongeveer 5 weken.

Kan ik een afspraak maken bij Kwantum?

Je kunt zonder afspraak terecht. We vragen je om je te houden aan de conoraregels en de instructies van ons personeel op te volgen.

Wat voor bedrijf is Kwantum?

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België. We zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

Hoe snel levert Kwantum?

Kleine pakketten (via PostNL) Als gekozen is voor thuisbezorging wordt het pakket altijd één keer thuis aangeboden. Lukt het de bezorger niet om het pakket thuis af te leveren, dan gaat het direct naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie waar je het pakket de volgende dag vanaf 15:00 uur op kunt halen.

Wat is Kwantum voor winkel?

In de fysica is een kwantum of quantum de kleinste, ondeelbare hoeveelheid van een grootheid die bij een interactie betrokken kan zijn. Hoeveelheden van de grootheid komen alleen voor in veelvouden van een kwantum. Men zegt dat de grootheid gekwantiseerd is. Een foton is een voorbeeld van een lichtkwantum.

Waar komt Kwantum vandaan?

In 1976 werd in Woudenberg de eerste Kwantumwinkel geopend door ondernemer Joop Steenbergen onder de naam Kwantum Hallen. De benaming Hallen was afgeleid van de voormalige Hallen-Bioscoop in Amsterdam in welk pand een filiaal werd gevestigd, in de nabijheid van de Centrale Markthallen aan de Jan van Galenstraat.

Kun je bij Kwantum achteraf betalen?

Veilig online betalen met VISA en MASTERCARD Bij gebruik van deze betaalmethode betaal je feitelijk pas na aflevering. Nadat je betaling succesvol is afgerond ontvang je per E-mail de orderbevestiging.