Hoeveel kost ticket naar Bali?

Hoeveel kost ticket naar Bali?

Een goede prijs voor een vliegticket Bali ligt rond de €550 en €675, in het laagseizoen. Je hebt dan een directe vlucht of een vlucht met een korte overstaptijd van +/- 4 uur. In het hoogseizoen stijgen de prijzen enorm en betaal je al snel €750 of meer voor een retourtje Bali.

Wie vliegt er op Tirana?

Wizz Air is momenteel de enige luchtvaartmaatschappij met directe vluchten naar Tirana.

Wie vliegt op Albanie?

Welke luchtvaartmaatschappij heeft directe vluchten naar Albanië? Wizz Air is momenteel de enige luchtvaartmaatschappij met directe vluchten naar Albanië.

Hoe reis ik het goedkoopst naar Bali?

De goedkoopste maanden om naar Bali te vliegen zijn afhankelijk van de hoogseizoenen. Het hoogseizoen op Bali valt in de zomermaanden. Juli is daarom de duurste maand om te vliegen en november is de goedkoopste maand. Eigenlijk zijn dus alle wintermaanden het goedkoopst om te vliegen en de zomermaanden het duurste.

Hoe kom je in Tirana?

Vanwege de vrij korte afstand is Tirana een prima bestemming om een weekendje of een paar andere dagen naartoe te vliegen. Als je een rechtstreekse vlucht boekt, bijvoorbeeld bij Transavia, dan vlieg je in pakweg twee en een half uur naar Tirana. Prijstechnisch is het een zeer interessante bestemming.

Hoeveel kost een ticket naar Albanië?

Samenvatting gegevens over vluchtprijzen, duur en vliegmaatschappijen naar Albanië

Beste prijs enkele reis €308
Beste prijs retour €38
Snelste vliegtijd 24u 25m
Uitgevoerd door 1 vliegmaatschappij

Kan je vliegen naar Albanië?

De kleurcode voor Albanië is geel. U kunt reizen naar Albanië. Maar let op: er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland door corona. Bereid uw reis daarom goed voor.

Is Tirana een leuke stad?

De stad is nog relatief onbekend bij toeristen maar komt de afgelopen jaren steeds meer in trek. Tirana is de perfecte bestemming voor een stedentrip en je kunt er veel interessante bezienswaardigheden vinden. Daarnaast zijn er vele musea en kun je heerlijk rondstruinen door het grote park en de verschillende wijken.