Hoeveel klanten toegestaan?

Hoeveel klanten toegestaan?

Vanaf 30 juli zal er geen beperking meer zijn op het maximaal aantal toegelaten klanten in winkels en winkelcentra. De regel waarbij slechts 1 persoon per 10m2 is toegestaan wordt afgeschaft. Winkeliers kunnen terug opgelucht ademhalen.

Hoeveel klanten mogen in een winkel?

In niet essentiële winkels mogen minimaal 2 personen per verdieping of 1 persoon per 25 m2 aanwezig zijn. Kinderen tot en met 12 jaar worden niet meegeteld. Een hulpbehoevende en ondersteuner tellen samen als 1 klant.

Hoeveel mensen in winkel?

Om de veiligheid van zowel onze klanten als medewerkers te bewaken, heeft Action naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Rutte en minister De Jonge de volgende maatregelen genomen; We maximeren het aantal klanten dat we gelijktijdig in onze winkels verwelkomen, 1 klant per 10 m2 winkeloppervlakte.

Hoeveel klanten per uur in supermarkt?

In de vorige berekening bleek dat bij de ideale verdeling er 70.000 mensen per uur zijn, maar op het piekmoment zijn dat er dan 65% meer. Dus zijn er op zaterdag tussen 12 en 1, 115.500 mensen in de Nederlandse supermarkten.

Hoeveel mensen in winkel per m2?

Hierbij geldt maximaal 1 persoon per 10 vierkante meter of maximaal 50 personen per ruimte op 1,5 meter afstand.

Hoeveel klanten per vierkante meter?

Winkels mogen op afspraak weer open. En daar zitten strikte voorwaarden aan verbonden, zo mogen er maar twee klanten per keer naar binnen. De versoepeling geldt voor zowel een winkel van 40 vierkante meter als een van 5.000 vierkante meter.

Hoeveel mensen per m2 in een winkel?

Eén persoon per 10 m² Een uitzondering geldt voor minderjarige kinderen, die mogen wel nog gewoon mee. Nog ingrijpender voor de handelaars is de hernieuwde beperking van het aantal bezoekers per winkel. Opnieuw geldt de regel dat er maar één consument per tien vierkante meter is toegelaten.

Hoeveel klanten heeft een supermarkt?

Het gebruik van een winkelwagen wordt verplicht in supermarkten, ook als een klant slechts één product nodig heeft. Bovendien laten supermarkten maximaal één klant per 10 m2 winkelvloer toe. In een winkel van 1000 m2 mogen dus maximaal 100 klanten tegelijk binnen zijn.

Hoeveel mensen gaan er per dag naar de supermarkt?

Stel we gaan keurig verdeeld over de dag naar de supermarkt We hebben dan 8.000.000 huishoudens die 45 minuten in de supermarkt zijn. Dat betekent dat alle Nederlanders samen 6 miljoen uur in de supermarkt doorbrengen. Dat kan worden verdeeld over 90 uren.

Hoeveel mensen in restaurant vanaf 1 juni?

Beperkingen thuisbezoek en groepsvorming vervallen Vanaf 26 juni zijn er geen beperkingen meer voor het aantal bezoekers dat mensen thuis mogen ontvangen. Ook de beperking op groepsvorming vervalt. Nu geldt dat mensen in groepen van maximaal 4 personen samen mogen komen, bijvoorbeeld in het park of in een restaurant.

Hoeveel mensen mogen er in een feestzaal?

Per ruimte of zaal geldt een maximum van 50 bezoekers op 1,5 meter afstand. Voor musea geldt dat er 1 bezoeker per 10 m2 aanwezig mag zijn. Een uitzondering hierop zijn de grote zalen met een capaciteit van 1000 vaste zitplaatsen of meer. Hier mogen maximaal 250 personen op 1,5 meter zitten.

Hoeveel winkeliers per vierkante meter?

Regels voor winkels tijdens corona Klanten en personeel hoeven geen 1,5 afstand te houden. Er geldt geen maximum aantal klanten per m2 meer.