Hoe zet je je Apple Watch op trillen?

Hoe zet je je Apple Watch op trillen?

Zo laat je de Apple Watch harder trillen:

  1. Open de instellingen-app op je Apple Watch.
  2. Tik op Horen en voelen.
  3. Scroll naar Voelbare meldingen en schakel deze eventueel in.
  4. Kies voor Prominent.

Wat is Match iPhone?

Je ontvangt geen meldingen op je Apple Watch als je je iPhone actief gebruikt, maar je kunt de meldingen laten nog wel terugkijken door omlaag te vegen op de wijzerplaat. Je kunt per app ook aangeven of je meldingen wilt ontvangen en of daarbij de instelling van de iPhone wordt gevolgd. Dit heet Match iPhone.

Hoe zet ik mijn Apple Watch uit?

De wijzerplaat verschijnt wanneer de Apple Watch is ingeschakeld. Schakel uit: Normaal gesproken houd je je Apple Watch altijd ingeschakeld, maar als je het horloge moet uitschakelen, houd je de zijknop ingedrukt totdat je de schuifknoppen ziet en sleep je de schuifknop ‘Zet uit’ naar rechts.

Kan een Apple Watch tegen zout water?

Is de smartwatch geschikt voor gebruik in zout water en zeewater? Ja, dat Apple Watch kan uiteraard ook in zout water (zeewater) gebruikt worden.

Waar staat het symbool I op Apple Watch?

Open de Watch-app op uw iPhone, tik op het tabblad ‘Mijn Watch’ en tik vervolgens op ‘Alle Apple Watches’ bovenaan het scherm. Tik op het ‘i’-symbool naast de Watch die u wilt loskoppelen en tik op ‘Koppel Apple Watch los’. Tik opnieuw om te bevestigen en wacht tot de Watch is losgekoppeld.

Wat is het rode puntje op mijn Apple Watch?

Boven in de wijzerplaat verschijnt in het midden een rode stip als je een ongelezen melding hebt. Om de melding te bekijken, voer je de volgende stappen uit: Veeg op de wijzerplaat omlaag om het berichtencentrum te openen. Houd in een ander scherm je vinger op de bovenkant van het scherm en veeg omlaag.

Kan Apple Watch niet uitzetten?

Vastgelopen Apple Watch geforceerd herstarten: harde reset

  • Houd de zijknop en de Digital Crown tegelijkertijd ingedrukt. Blijf de knoppen ingedrukt houden als het scherm uitschakelt.
  • Na ongeveer vijf seconden zal het Apple-logo verschijnen. Laat nu de knoppen los.
  • De Apple Watch wordt nu geforceerd opnieuw opgestart.