Hoe serveer je Gin Mare?

Hoe serveer je Gin Mare?

Serveer Gin Mare in ee copaglas of ruim wijnglas, samen met een overvloed aan ijs. Voeg vervolgens 1724 Tonic Water toe en werk af met een takje rozemarijn of een vers basilicumblad en voeg eventueel nog een zeste van sinaas toe.

Welke gin bij 1724?

Gin Mare met 1724 Tonic bijvoorbeeld, of Old English Gin met Mediterranean Tonic.

Welke garnituur bij Gin Mare?

Vul een groot glas met ijsblokjes en voeg 35 ml Gin Mare gin en 100 ml Fever-Tree Tonic toe. Garneer met een takje verse rozemarijn en tijm.

Welke Fever Tree bij Tanqueray?

Tanqueray No. TEN gin met Fever-Tree Mediterranean tonic en een schijfje verse pompelmoes en een gekneusde jeneverbes als garnering.

Welke botanicals bij welke gin?

Engelwortel is erg belangrijk voor gin; het maakt de drank “droog”, intensiveert de smaak van andere botanicals, draagt bij aan een intense smaakbeleving en fungeert als bindmiddel voor de vluchtigere smaken. Munt combineert erg goed met de jeneverbes. Sterker nog, het is de perfecte begeleider van de jeneverbes.

Wat kun je mixen met gin?

Gin Tonic – De meest bekende mix, vul een glas met ijs en voeg hier 1/4 deel gin aan toe. Vervolgens voeg je 3/4 deel tonic toe en roer je de drank tot een geheel. Gin Bitter Lemon – In plaats van Tonic kan je ook Bitter Lemon gebruiken, dit maakt je drankje iets zoeter.

Welke Fever Tree bij welke gin?

Kruidige gin waaronder G’vine Nouaison of Orion dry gin pakken goed samen met tonics die deze kruidige kenmerken accentueren zoals Fever Tree Mediterranean tonic. Zoete gin zoals Hayman’s sloe en Beefeater London pink krijgen een boost van fruitige en florale tonics.

Wat doe je in Tanqueray gin?

Tanqueray Gin & Tonic recept

  1. 30 ml Tanqueray Gin.
  2. 125 ml Tonic.
  3. Limoensap van een kwart limoen.
  4. 1 limoenpartje.
  5. ijs.

Welke botanicals bij Tanqueray?

Jeneverbessen staan in het middelpunt van Tanqueray 10 Gin. Klassieke botanicals als koriander en engelwortel zorgen voor een aardse tint. Het aardse zit ver verstopt in het totale smaakpallet. Zachte toetsen komen voort uit zoethout en kamille.

Welke garnering bij welke gin?

Voor iets met zo’n simpele basis – gin, tonic en garnering – maakt de juiste combinatie van de 3 type ingrediënten alles uit….Zoet & Bloemig.

GIN TONIC GARNERING
Sipsmith Bloemige Tonic (Lavendel of Oranjebloesem) Steranijs / Jeneverbes
Gordon’s Elderflower Fruitige tonic (Sinaasappel of Citroen) Vlierbloesem / Citroen