Hoe screenshot plakken?

Hoe screenshot plakken?

Hele afbeelding van het scherm kopiëren Druk op PRINT SCREEN. Plak (Ctrl+V) de afbeelding in een Office-programma of andere toepassing.

Hoe maak je een screenshot sneltoets?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe maak ik een screenshot met een Macbook Air?

Een schermafbeelding maken op een Mac

  1. Houd deze drie toetsen tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken: Shift, Command en 3.
  2. Als u een miniatuur in de hoek van uw scherm ziet, kunt u daarop klikken om de schermafbeelding te wijzigen. U kunt ook wachten tot de schermafbeelding op uw bureaublad is bewaard.

Welke knoppen gebruik je voor een Print Screen?

Vind op het toetsenbord de toets waarop PrtScn (afkorting voor Print Screen) of Print Screen staat. Vaak is dit een van de toetsen die boven de pijltoetsen van het toetsenbord staat. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken.

Hoe maak je een knipsel van uw computer?

Klik op de driehoek naast de knop ‘Nieuw’ (Windows 7) of ‘Modus’ (Windows 10). Klik op Vensterknipsel. Klik op het venster waar u een knipsel van wilt maken. Het Knipprogramma opent nu een speciaal venster met allerlei bewerkmogelijkheden. We bespreken nu eerst alle andere opties van de knop ‘Nieuw’.

Wat kunt u doen met knippen en aantekenen?

Knippen en aantekenen biedt allerlei opties om te doen met de knipsels: uitsnijden, bewerken, notities erop maken en natuurlijk delen via internet. Aan de slag met Knippen en aantekenen. De app Knippen en aantekenen staat in het Startmenu: Klik op de Startknop > Knippen en aantekenen.

Hoe maakt u een knipsel van uw beeldscherm?

Met het Knipprogramma maakt u een knipsel van wat er op uw beeldscherm te zien is. Gebruikt u het met een internetprogramma, dan kunt u daar een uitsnede van maken.