Hoe scherm smartphone beschermen?

Hoe scherm smartphone beschermen?

Ga voor een lange levensduur van je beeldscherm met een goede screenprotector. Met een screenprotector gebruik je je toestel zoals je gewend bent, maar dan met een extra, bijna onzichtbare beschermlaag. Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar van gehard glas of plastic folie.

Hoe bescherm ik mijn telefoon tegen vallen?

Wanneer je zowel de voor- als achterkant van je toestel wilt beschermen, is een bookcase-hoesje zeker geschikt. Dit hoesje klapt net als een boek open en dicht. Ook hebben deze vaak ruimte voor pasjes, waardoor je niet per se een losse portemonnee hoeft mee te nemen.

Kan een iPhone 11 hoesje op een iPhone 13?

Nee. Dit om drie redenen: De nieuwe iPhone is dikker en heeft een camera die meer uitsteekt. Daarnaast zijn sommige knoppen net een paar millimeter verschoven. Daarom komen de uitsparingen van de hoesjes niet overeen.

Wat voor hoesje voor mijn telefoon?

Welke soorten telefoonhoesjes zijn er?

  • Lederen hoesje. Een lederen hoesje is zoals de naam al doet vermoeden gemaakt van leder.
  • Insteekhoesje/pouch case. Een insteekhoesje wordt ook wel een pouch case genoemd.
  • Siliconen/TPU hoesje. Een siliconen of TPU hoesje wordt ook wel een softcase genoemd.
  • Bumper.

Hoe het beste je telefoon beschermen?

De beste bescherming voor je smartphone Wat wij adviseren is een backcover met een tempered glass. Zo’n screen protector is als het ware een tweede scherm voor je telefoon. Bij een val is de kans groot dat deze protector breekt, maar het vangt dus wel de klap op. Vaak zie je dat het scherm onbeschadigd blijft.

Kan iPhone 12 hoesje op iPhone 13?

Let op! De iPhone 13 heeft weliswaar veel uiterlijke overeenkomsten met z’n voorganger (de iPhone 12), maar toch zijn de hoesjes van deze telefoons niet met elkaar uitwisselbaar. De iPhone 13 heeft namelijk een kleinere notch en verdient daarom ook een ander hoesje.

Welk hoesje voor iPhone 13?

Wat zijn de beste iPhone 13-hoesjes? Momenteel is onze topaanbeveling de Apple Silicone Case met MagSafe . Andere geweldige opties zijn echter de Wave-hoes , de Mous Limitless 4.0 , de Cyrill Color Brick-hoes , de Atom Studios Split Case en de Mujjo Full Leather-hoes .

Hoe krijg je je telefoon snel kapot?

Met name factoren als vocht, stof, kou en hitte zijn niet bevorderlijk voor de staat van je telefoon. Neem je telefoon dus niet mee in de badkamer wanneer je gaat douchen, laat hem niet in de zon liggen en bescherm je telefoon als het vriest.

Wat is een bookcase hoesje?

Tips bij het kiezen. Zoals de naam van de bookcase hoesjes al prijs geeft, zijn dit telefoonhoesjes die als een boekje vormgegeven zijn. Ze klappen open zoals een boek open gaat, waarbij de telefoon veelal rechts in het mapje een vaste plek heeft.

Welke telefoon gaat niet snel kapot?

De Doogee S55 is voor de klunzen die hun smartphone vaker laten vallen dan ze lief is. Iedereen met een barst in zijn scherm, effe opletten. Deze mobiel is namelijk niet kapot te krijgen.

Hoe weet ik of mijn telefoon kapot is?

Kenmerken van een defecte telefoon of tablet batterij

  • Een opgezette batterij. De gemakkelijkste manier om te kijken of je batterij defect is door deze uit je toestel te halen.
  • Telefoon valt ineens uit.
  • Capaciteit in % klopt niet.
  • Let op de temperatuur.
  • Gebruik de juiste oplader.
  • Laat je telefoon niet aan de lader liggen.