Hoe oud is Kristien Hemmerechts?

Hoe oud is Kristien Hemmerechts?

66 jaar (27 augustus 1955)Kristien Hemmerechts / Leeftijd

Waar woont Kristien Hemmerechts?

1980: Na hun terugkeer gaan ze in Brussel wonen. Hemmerechts werkt als assistente Engelse literatuur docente Engels aan de Katholieke Universiteit Brussel (vroeger UFSAL), en doceert Engels aan de Erasmus Hogeschool (Brussel). Maart 1981: Geboorte van hun dochter Katherine.

Wat voor soort boeken schrijft Renate Dorrestein?

Bibliografie

  • Voorleesboek voor planten (1976, verhalen, Uitgeverij Ploegsma (Amsterdam), illustraties: Annemarie van der Meer, ISBN 9021603977)
  • Buitenstaanders (1983, roman)
  • Vreemde streken (1985, roman)
  • Noorderzon (1986, roman)
  • Een nacht om te vliegeren (1987, roman)

Hoeveel boeken heeft Renate Dorrestein geschreven?

Nalatenschap. Dorrestein heeft ruim dertig titels op haar naam staan, waarvan twintig fictieromans, zoals Het Hemelse gerecht (1991), Een sterke man (1994), Mijn zoon heeft een seksleven (2006) en De stiefmoeder (2011).

Hoe oud is Renate Dorrestein?

64 jaar (1954–2018)Renate Dorrestein / Leeftijd bij overlijden

Waar woont Tessa de Loo?

Na haar eindexamen op de middelbare school te Oss studeerde Tessa de Loo aan de Universiteit Utrecht Nederlandse taal- en letterkunde. Ze verhuisde naar de Achterhoek en ging als lerares Nederlands aan de slag. Na een tussenstop in Amsterdam verhuisde ze naar Portugal, waar ze tot op heden woont en werkt.

Waaraan is Renate Dorrestein overleden?

SlokdarmkankerRenate Dorrestein / DoodsoorzaakSlokdarmkanker is een vorm van kanker in de slokdarm. Meestal betreft het een adenocarcinoom of plaveiselcelcarcinoom van het slijmvlies van de slokdarm, maar zelden kleincellige carcinomen. Wikipedia

Wat voor soort boeken schrijft Tessa de Loo?

Het oeuvre van Tessa de Loo is inmiddels veelzijdig, en bestaat uit romans, novellen, verhalen en reisreportages. Haar streven is zich steeds te vernieuwen.

Wie is Tessa?

Tessa is een sociale robot die cliënten helpt om structuur in het dagelijks leven aan te brengen. Ze herinnert cliënten aan kleine taken en geplande afspraken. Tessa vertelt hoe de agenda eruitziet en doet suggesties voor activiteiten zoals koffiedrinken. Tessa kan ook persoonlijke muziek afspelen.