Hoe oortjes proper maken?

Hoe oortjes proper maken?

Ga naar de drogist en haal een flesje 70% alcohol. Doe hier een beetje van op een wattenstaafje of doekje en wrijf hiermee zachtjes over het oortje. Let er wel op dat het wattenstaafje niet te nat is. Je oortjes zijn natuurlijk niet waterbestendig.

Hoe maak je je Galaxy Buds schoon?

Basisonderhoud. Houd je oordopjes altijd schoon en droog en zorg ervoor dat er geen vuil of rommel op zit, zoals oorsmeer, wat een merkbare afname van de geluidskwaliteit kan veroorzaken. Gebruik een zachte, droge doek om de oordopjes na gebruik te reinigen. Houd de oordopjes droog.

Hoe maak je otoplastieken schoon?

Wil je je otoplastiek echt optimaal reinigen en zelfs je filterkanaal goed schoon krijgen, dan is het zaak maandelijks je otoplastiek in een lauwwarm bakje water samen met een bruistablet te doen. Zo blijft je otoplastiek optimaal werkend.

Hoe moeten Galaxy Buds in je oren?

Als de aanraakfunctie niet goed werkt hoewel de oordopjes correct worden gedragen, controleer je of de juiste aanraakzone wordt gebruikt. Zie de afbeelding hieronder voor het plopgedeelte van de Galaxy Buds Pro. Let op: Oefen geen overmatige druk uit op de oordopjes met je vingertoppen om je oren niet te bezeren.

Hoe zet ik mijn Galaxy Buds harder?

Om het volume te verhogen moet je het rechteroortje ingedrukt houden tot het gewenste volume. Als het luid genoeg is dan je vinger loslaten! Het geluid op vol volume is echt te hard voor je oor. Om het geluid te verlagen doe je hetzelfde op je linker oortje!

Hoe zet je draadloze oordopjes uit?

Vereisten

  1. Plaats de oordopjes in de oplaadhouder om ze uit te schakelen.
  2. U kunt de afzonderlijke oordopjes in- en uitschakelen door de Multi-function-toets op het rechteroordopje of de Volume down-toets op het linkeroordopje ingedrukt te houden totdat het indicatielampje groen (aan) of rood (uit) knippert.