Hoe lang ondersteuning Chromebook?

Hoe lang ondersteuning Chromebook?

Nieuwe modellen krijgen standaard 6,5 jaar software-ondersteuning. Let er wel op dat deze datum ingaat zodra het model voor het eerst verkocht wordt. Dit betekent dat wanneer je een Chromebook koopt die twee jaar geleden verscheen, je nog 4,5 jaar op updates mag rekenen.

Hoe lang updates Chromebook?

Google garandeert per type Chromebook gedurende vijf jaar updates. Die tijd gaat wel in zodra de Chromebook op de markt verschijnt. Het is aan de fabrikanten van de Chromebooks zoals Acer, HP en Lenovo om te bepalen hoe lang een model vervolgens te koop is.

Hoe oud is mijn Chromebook?

Als beheerder vind je informatie over de Chrome OS-apparaten in je domein in de Google Beheerdersconsole. Je kunt zien wie de gebruiker is van elk apparaat en gegevens bekijken als serienummer, inschrijvingsdatum en wanneer het apparaat voor het laatst is gesynchroniseerd.

Hoe kun je je Chromebook updaten?

Zelf controleren op updates Selecteer Instellingen . Selecteer Over Chrome OS onderaan het linkerdeelvenster. Onder ‘Google Chrome OS’ zie je welke versie van het Chrome-besturingssysteem je Chromebook gebruikt. Selecteer Controleren op updates.

Wat kost Chromebook?

Er zijn Chromebooks vanaf 200 euro, maar er zijn ook genoeg modellen die 400, 600 euro kosten of nog meer kosten. Vraag jezelf daarom eerst af hoeveel je wil uitgeven en aan welke eisen de laptop moet voldoen.

Hoe maak ik van mijn oude laptop een Chromebook?

Op elk type laptop kan je Chrome OS, het besturingssysteem van Google, installeren, of je nu een Windows laptop hebt of een Macbook. Hiervoor heb je echter wel een tussenprogramma nodig: CloudReady. Deze software is beschikbaar in twee versies: Home Edition en Education Edition.

Kun je van je laptop een Chromebook maken?

Op elk type laptop kan je Chrome OS, het besturingssysteem van Google, installeren, of je nu een Windows laptop hebt of een Macbook. Hiervoor heb je echter wel een tussenprogramma nodig: CloudReady. Deze software is beschikbaar in twee versies: Home Edition en Education Edition. Lees hier meer over het verschil.

Hoe lang worden Chromebooks geupdate?

Alle Chromebooks die in 2020 of later worden uitgebracht, zijn volgens Google acht jaar lang gegarandeerd van updates. Bij het kopen van een nieuwe Chromebook kan het lonen om te kijken wanneer het apparaat is uitgebracht.

Hoe lang krijgt mijn Chromebook updates?

Hoe update je een Chromebook?

Selecteer Instellingen . Selecteer Over Chrome OS onderaan het linkerdeelvenster. Onder ‘Google Chrome OS’ zie je welke versie van het Chrome-besturingssysteem je Chromebook gebruikt. Selecteer Controleren op updates.