Hoe krijg je een trampoline droog?

Hoe krijg je een trampoline droog?

Maak de trampoline droog! De levensduur van de trampoline kan verlengd worden door deze na langdurige regenval droog te maken. Hiermee voorkom je verkleuringen op de beschermrand en maakt schimmel geen enkele kans. Neem de beschermrand na een regenbui dus zo nu en dan eens af met een zachte, droge doek.

Kan een trampoline tegen regen?

Een trampoline is een prachtig speeltoestel dat het hele jaar buiten kan staan. Onze trampolines zijn namelijk bestendig tegen alle weertypes. Echter wilt u de levensduur van uw trampoline verlengen? Dan raden wij u aan de trampoline te demonteren en ’s winters op te bergen.

Hoe trampoline onderhouden?

Algemene tips voor trampoline onderhoud Gebruik een trampoline afdekhoes voor betere bescherming; Maak de trampoline regelmatig schoon met een doek en koud water (gebruik geen zeep!); Vermijdt het gebruik van schoenen op de trampoline; Gebruik een trampoline verankeringsset indien deze op een winderige plek staat.

Hoe trampoline reinigen?

De trampolinerand en het springdoek kunnen prima worden schoongemaakt met lauw water en groene zeep. Door deze onderdelen van uw trampoline af en toe schoon te maken, blijft hij in een zo goed mogelijke staat verkeren. Onder het schoonmaken kunt u direct de onderdelen van de trampoline controleren.

Hoe lang duurt het om een trampoline in elkaar te zetten?

Is een trampoline opzetten moeilijk en hoe lang duurt het? Binnen een uur is de trampoline opgebouwd. Met z’n twee veel sneller. Even in het kort; frame opbouw, mat en veren plaatsten, randkussen er op.

Hoe trampoline repareren?

Trampoline Springmat Reparatieset is een handig reparatiesetje dat gebruikt kan worden om uw springmat van uw trampoline te repareren. Het reparatiesetje bestaat uit een groot stuk permatron dat is het materiaal van de springmat met voldoende sterk draad om het gaatje in uw springmat weer te repareren.