Hoe koptekst invoegen?

Hoe koptekst invoegen?

Een kop- of voettekst invoegen Gebruik kop- en voetteksten om een titel, datum of paginanummers toe te voegen aan alle pagina’s in een document. Selecteer Invoegen > Koptekst of Voettekst. Selecteer een van de ingebouwde ontwerpen. Typ de gewenste tekst in de koptekst of voettekst.

Kan voettekst niet bewerken word?

Oplossing: Als u voettekst niet rechtstreeks kunt bewerken, is het waarschijnlijk het geval dat de tijdelijke aanduiding voor voettekst is uitgeschakeld in de diamodelweergave. Als u deze situatie wilt wijzigen, kunt u de diamodelweergave openen en daar wijzigingen aanbrengen, zoals hieronder wordt beschreven.

Hoe kom je uit voettekst?

Klik in het Lint op Invoegen > Koptekst en voettekst > Koptekst > Koptekst verwijderen.

Hoe verschillende voetteksten?

Kop- en voetteksten configureren voor verschillende secties van een document

  1. Klik of tik op de pagina aan het begin van een sectie.
  2. Selecteer Indeling > de >volgende pagina.
  3. Dubbelklik op de kop- of voettekst op de eerste pagina van de nieuwe sectie.

Hoe voettekst en paginanummer?

Paginanummers toevoegen aan een kop- of voettekst

  1. Klik of tik in de kop- of voettekst, waar u de paginanummers wilt plaatsen.
  2. Ga naar Invoegen > Paginanummering.
  3. Selecteer Huidige positie.
  4. Kies een stijl.

Hoe kunt u een koptekst of voettekst toevoegen in het werkblad?

Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Koptekst en voettekst. Het werkblad wordt geopend in de weergave Pagina-indeling. Als u een kop- of voettekst wilt toevoegen of bewerken, klikt u op het linker-, middelste of rechtertekstvak voor kop- of voetteksten boven- of onderaan de werkbladpagina (onder Koptekst of boven Voettekst).

Hoe wijzigen kop- en voetteksten in de weergave pagina-indeling?

Kop- of voetteksten wijzigen in de weergave Pagina-indeling Klik op het werkblad waar u kop- of voetteksten wilt toevoegen of wijzigen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Koptekst en voettekst. Het werkblad wordt geopend in de weergave Pagina-indeling.

Hoe kunt u een kop- en voettekst maken in Excel?

U kunt kop- of voetteksten toevoegen aan de boven- of onderkant van een afgedrukt werkblad in Excel. U kunt bijvoorbeeld een voettekst maken met de paginanummers, de datum en de naam van het bestand. U kunt uw eigen kop- en voetteksten maken of gebruikmaken van een van de vele ingebouwde kop- en voetteksten.