Hoe kies ik de juiste zonnepanelen?

Hoe kies ik de juiste zonnepanelen?

De juiste keuze zijn de panelen met de hoogste capaciteit per vierkante meter. Kies daarom een zonnepaneel met een hoge capaciteit, bijvoorbeeld 300 Wattpiek (WP) of hoger. De prijs van deze panelen zijn iets duurder, maar dan ben je wel in staat om toch nog circa 2.200 kWh per jaar op te wekken.

Is Trina Solar een A merk?

Trina Solar is een merk zonnepanelen wat in ons land zeer vaak wordt geplaatst. Dat heeft zo zijn redenen. Het gaat namelijk om Tier 1 zonnepanelen met een hoog vermogen die tegen een acceptabele prijs worden geleverd. Dat maakt Trina solar tot een zeer betrouwbaar merk zonnepanelen.

Waar worden Trina Solar zonnepanelen gemaakt?

In de fabriek in Yancheng wordt jaarlijks 2,4 gigawattpiek aan zonnecellen vervaardigd en 6,4 gigawattpiek aan zonnepanelen. Per eind 2020 bedraagt de wereldwijde productiecapaciteit van Trina Solar voor zonnecellen circa 12 gigawattpiek en voor zonnepanelen zo’n 22 gigawattpiek.

Wat is de prijs van een zonnepaneel?

Als u zonnepanelen gaat aanschaffen, kijkt u natuurlijk naar de prijs. Kijk bij het kopen NIET naar de prijs per zonnepaneel, maar naar de prijs per capaciteitseenheid (Wp). Een zonnepaneel van 300Wp dat € 230,- kost is efficiënter dan een zonnepaneel van 280 Wp dat € 220,- kost. Het eerste zonnepaneel kost namelijk € 0,77 per Wp en de tweede €

Wat is de capaciteit van een zonnepaneel?

De capaciteit van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Wattpiek, afgekort Wp. Een zonnepaneel kopen met een capaciteit van bijvoorbeeld 280 Wp levert meer op dan een zonnepaneel van 240 Wp. Maar dat laatste is ook goedkoper. Als u een beperkt dakoppervlak heeft, wilt u zonnepanelen kopen met een hoge capaciteit.

Wat zijn de 10 beste merken voor zonnepanelen installatie?

Toch kies je best voor een Tier 1 merk voor je zonnepanelen installatie. Hier vind je een overzicht van de 10 beste merken op de markt: MERK. SCORE. LG Solar. 4,5. REC Solar. 4,4.

Wat kost een zonnepaneel van 300wp?

Een zonnepaneel van 300Wp dat € 230,- kost is efficiënter dan een zonnepaneel van 280 Wp dat € 220,- kost. Het eerste zonnepaneel kost namelijk € 0,77 per Wp en de tweede € 0,79 per Wp. Gratis eBrochure: