Hoe kan ik mijn nummer behouden?

Hoe kan ik mijn nummer behouden?

Zeg tegen de nieuwe aanbieder dat u uw oude nummer mee wilt nemen. Doe dit in ieder geval 10 werkdagen voordat uw oude abonnement stopt. Dan moet het omzetten goed gaan. Aanbieders hebben namelijk maximaal 10 werkdagen de tijd om nummerbehoud te regelen.

Hoe lang duurt het voor nummerbehoud?

Gemiddeld duurt de administratieve afhandeling 10 werkdagen, vanaf de aanvraag tot het moment dat het nummer is overgezet. Omdat nummerbehoud eigenlijk altijd gekoppeld is aan een overstap van bijvoorbeeld een internetcontract is er meestal sprake van een maand, vanwege de ‘opzegtermijn’.

Kan ik mijn vaste telefoonnummer meenemen?

Meenemen vaste telefoonnummer bij verhuizing Je kunt je vaste telefoonnummer meenemen als je in de regio blijft. Heeft je nieuwe woonplaats een ander kengetal, dan kun je je nummer niet meenemen. Bijvoorbeeld: Je verhuist van Amsterdam (020) naar Amstelveen (020).

Hoe lang van te voren nummerbehoud aanvragen?

Je hoeft niet te wachten tot de einddatum van je contract voor je kunt verlengen of overstappen: dit kan al een paar maanden van tevoren….Particulier.

Huidige provider Verlengen bij je huidige provider Overstappen naar een andere provider
Vodafone 120 dagen 120 dagen
Youfone 120 dagen 120 dagen

Hoe laat wordt mijn nummer overgezet?

Nadat je een abonnement afsluit met nummerbehoud, sturen we je huidige provider een verzoek ter goedkeuring. Binnen twee werkdagen sturen we je een e-mail en sms met daarin de datum waarop je nummer wordt overgezet. Dit is ook de datum waarop je nieuwe abonnement start en je definitief bent overgestapt.

Welke simkaart bij nummerbehoud?

Om je nummer over te nemen heb je een T-Mobile simkaart met een telefoonnummer nodig. Het nummer op de simkaart is tijdelijk. Dit tijdelijke nummer wordt namelijk omgezet naar je oude, vertrouwde telefoonnummer. Goed om te weten: het telefoonnummer dat je mee wilt nemen moet actief zijn.

Hoe kan ik mijn telefoon doorschakelen naar mijn mobiel?

Doorschakelen aan

  1. Toets *21*
  2. Kies het (mobiele) telefoonnummer waarnaar je wilt doorschakelen en sluit af met #
  3. Je hoort nu een kiestoon en iedereen die jou belt wordt meteen doorgeschakeld.