Hoe iPad defragmenteren?

Hoe iPad defragmenteren?

Er zijn 2 manieren om deze data te wissen en het gebruik van je iPad te versnellen.

  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > iPad-opslag > Schakel Ruim apps op in. Je kunt het weer uitzetten bij Instellingen > App Store > Ruim apps op.
  2. Levert dit weinig op? Je kunt ook per app gegevens wissen.

Wat is iPad 6de generatie?

9,7-inch iPad 2018 (6e generatie) modelnummer: A1893, A1954 (op achterzijde). 9,7-inch Retina-scherm. Aluminium behuizing in spacegrijs, zilver of een vernieuwde kleur goud. Lightning-aansluiting aan de onderkant.

Hoe ruim je je opslag op?

In Android open je de app ‘Instellingen’. Tik op ‘Opslagruimte’ en op ‘Ruimte vrijmaken’ om aanbevelingen te ontvangen. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders. Daar maak je extra ruimte vrij met de functie ‘Apparaat-onderhoud’.

Welke hoes voor iPad 6e generatie?

Voor de best mogelijke bescherming is het belangrijk dat je de juiste hoes iPad 6e generatie in huis haalt. Het moet dan gaan om zowel een hoesje van 9.7 inch als een hoesje wat aansluit op jouw wensen.

Welke iPad is 5e generatie?

Verschil iPad 5e generatie, 6e generatie, 7e generatie, 8e generatie en 9e generatie formaat en uiterlijk. De iPad 5e generatie (2017) en de iPad 6e generatie (2018) lijken qua uiterlijk ontzettend op elkaar. Ze hebben allebei namelijk een 9,7 inch Retina-beeldscherm.

Wat zijn media synchronisatie instellingen?

Over Back-up en synchronisatie ‘Back-up en synchronisatie’ is een opslagservice waarmee je foto’s en video’s automatisch worden opgeslagen in je Google-account. Deze foto’s en video’s zijn toegankelijk vanaf elk apparaat waarop je bent ingelogd op je account.

Kan ik boeken lezen op mijn iPad?

Kan ik boeken lezen op mijn iPad? Jazeker, je kunt eenvoudig ebooks lezen op je iPad. Met behulp van de ingebouwde iBooks-app kun je direct vanaf het apparaat digitale boeken aanschaffen. De ebooks lees je ook in deze app. Maar er zijn nog andere manieren om digitale boeken op de iPad te lezen, de iBooks-app van Apple heeft namelijk niet het

Hoe doe je ebooks op je iPad zetten?

Ebooks op iPad zetten met iTunes. Een andere optie om ebooks op je iPad te zetten, is met behulp van iTunes. Dit werkt in feite precies hetzelfde als met iBooks. Je opent de iTunes-app op je iPad (of iPod of iPhone), zoekt het boek (op de titel van het boek of op de naam van de auteur), waarna je het al dan niet tegen betaling kunt downloaden.

Hoe kan ik een boek delen vanuit iBooks?

Klik met behulp van een secundaire klik op je ebook in de iBooks applicatie of in Finder en kies voor de deel-optie. Selecteer hier de optie e-mail of berichten en stuur het boek naar jou eigen e-mail adres of telefoonnummer (via iMessage). Soms kan het voorkomen dat je een bepaald boek niet kan delen vanuit de iBooks applicatie.