Hoe Instagram-account deblokkeren?

Hoe Instagram-account deblokkeren?

Iemand blokkeren of deblokkeren via de instellingen Tik op Privacy en vervolgens op Geblokkeerde accounts. Tik op Deblokkeren aan de rechterkant van iemands naam om deze persoon in je lijst met geblokkeerde accounts te deblokkeren. Tik nogmaals op Deblokkeren om te bevestigen.

Waarom kan Instagram overzicht niet vernieuwen?

Uitloggen en inloggen. Een mogelijke oplossing voor het niet kunnen vernieuwen van je Instagram-feed is om uit te loggen bij de app en vervolgens weer in te loggen.

Waarom is mijn Instagram-account uitgeschakeld?

Accounts die zich niet houden aan onze communityrichtlijnen of gebruiksvoorwaarden kunnen zonder waarschuwing worden uitgeschakeld. We raden je aan de communityrichtlijnen zorgvuldig te raadplegen, alsmede de berichten zijn geplaatst met de accounts die je hebt gemaakt.

Hoe moet je je Instagram-account weer activeren?

Ga naar https://help.instagram.com/contact/606967319425038 in de webbrowser van je computer. Je kunt dit formulier gebruiken om aan Instagram toestemming te vragen om weer toegang tot je account te krijgen.

Hoe iemand contacteren die je geblokkeerd heeft?

Contact opnemen via een groepsbericht Ben je geblokkeerd maar wil je deze persoon wel nog iets via Whatsapp laten weten? Dit kan via groepsberichten (groepschat). Bij een blokkade kun je namelijk geen persoonlijk contact opnemen, maar zie je deze persoon wel in een gezamenlijke groep terug.

Waarom doet mijn Instagram het niet meer?

Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Waarom stopt Instagram steeds?

Instagram blijft maar stoppen is de veel voorkomende Instagram-fout die veel gebruikers melden. Waarom het gebeurt, is vanwege vele redenen, waaronder de Instagram-bugs, slechte netwerkverbinding, serverprobleem, Instagram-app-cache.