Hoe heeft u uw vlucht vertraagd?

Hoe heeft u uw vlucht vertraagd?

Is uw vlucht vertraagd? Dan heeft u als passagier verschillende rechten volgens Verordening 261/2004. Zo heeft u bij langdurige vertraging recht op verzorging en op compensatie voor het geleden tijdsverlies.

Wat is de vertraging van de vlucht?

Bij minder dan twee uur vertraging van uw vlucht heeft u helaas geen rechten. Bij twee uur of meer vertraging heeft de vliegtuigmaatschappij zorgplicht. Dit betekent dat u recht heeft op eten, drinken en waar nodig op een hotelovernachting. Bij een aankomstvertraging van drie uur of meer heeft u mogelijk recht op een vergoeding voor het

Welke rechten heeft u bij vluchtvertraging?

Uw rechten bij vluchtvertraging. Is uw vlucht vertraagd? Dan heeft u als passagier verschillende rechten volgens Verordening 261/2004. Zo heeft u bij langdurige vertraging recht op verzorging en op compensatie voor het geleden tijdsverlies.

Hoe kunt u geld claimen bij vluchtvertraging?

Hoe kunt u geld terug claimen bij vluchtvertraging? U kunt mogelijk een vergoeding tot €600 per persoon claimen wanneer uw vlucht meer dan drie uur vertraging had. De vliegtuigmaatschappij moet u de vergoeding op basis van Verordening 261/2004 betalen. EUclaim kan u hierbij helpen op basis van no cure, no pay.

Wanneer mag de luchtvaartmaatschappij uw vlucht annuleren?

Laat de luchtvaartmaatschappij of uw reisorganisator dit meer dan 2 weken voor uw vlucht weten? Dan mag zij uw vluchttijd veranderen of de vlucht annuleren. Hoort u het minder dan twee weken voor vertrek? Dan heeft u meestal recht op compensatie en vergoeding van de extra gemaakte kosten.

Welke schadevergoeding mag u vragen voor een vertraagde vlucht?

Welke schadevergoeding mag u vragen voor een vertraagde vlucht? Zodra uw vlucht is vertraagd met meer dan 3 uur (bij aankomst), hebt u recht op een forfaitaire financiële schadevergoeding op basis van verschillende uitspraken van het Hof van Justitie van de Europese Unie. Deze compensatie bedraagt: 250 euro voor vluchten tot en met 1500 km

Kan je een vertraging vlucht claimen?

Heb je vertraging met het vliegtuig gehad dan heb je recht op een vergoeding. Op basis van europese regelgeving kan je een compensatie vertraging vlucht claimen. Omdat het lastig is een vergoeding vertraging vliegtuig te claimen zijn er claimbureaus zoals Aviclaim. Wij helpen je om tot € 600,- vergoeding te verkrijgen als je vlucht vertraagd is.

Wat is de vergoeding voor een vertraagde vlucht?

Is die vertraagde vlucht toch ineens een stuk minder erg. U heeft recht op de volgende vergoedingen per passagier bij vliegtuig vertraging: – €250,00 vergoeding vertraging voor vluchten tot 1500 kilometer – €400,00 vergoeding vertraging voor vluchten tussen de 1500 kilometer en 3500 kilometer