Hoe een inhoudstafel maken in Word?

Hoe een inhoudstafel maken in Word?

De tekst in de inhoudsopgave opmaken

  1. Ga naar Verwijzingen > Inhoudsopgave > Aangepaste inhoudsopgave.
  2. Selecteer wijzigen.
  3. Klik in de lijst Stijlen op het niveau dat u wilt wijzigen en klik op Wijzigen.
  4. Breng uw wijzigingen aan in het deelvenster Stijl wijzigen.
  5. Selecteer OK om de wijzigingen op te slaan.

Hoe maak ik hoofdstukken in Word?

Klik op Verwijzingen > Inhoudsopgave en kies een Automatische inhoudsopgave in de lijst met stijlen. Opmerking: Als u de stijl Handmatige inhoudsopgave gebruikt, worden de koppen niet gebruikt om een inhoudsopgave maken en kan de inhoudsopgave niet automatisch worden bijgewerkt.

Hoe inhoudstafel updaten in Word?

Een inhoudsopgave bijwerken

  1. Ga naar Verwijzingen >Tabel bijwerken.
  2. Selecteer een van de volgende opties: Alleen paginanummers bijwerken Hiermee worden alleen de pagina’s bijgewerkt waar de koppen op staan en worden wijzigingen in de koptekst genegeerd.
  3. Selecteer OK.

Wat is de inhoudsopgave in Word?

Een inhoudsopgave in Word typ je niet zelf, “Ondertitel” of “Kop 4”, kan je deze nog eenvoudig mee laten opnemen in je inhoudsopgave. Het gebruik van stijlen is noodzakelijk voor een inhoudsopgave. Toevoegen van inhoudsopgave. bv. 1 bij de stijl Titel.

Hoe maak ik de eerste inhoudsopgave in Word?

Klik op de pagina waar u de eerste inhoudsopgave maken. Ga naar het menu ” Invoegen” in Word 2003 of eerder en selecteer ” Field. ” Ga naar het tabblad “Invoegen ” in Word 2007 of 2010, klik op “Quick Parts ” en selecteer ” Field. ” De “Insert Field” dialoogvenster geopend.

Hoe kunt u een inhoudsopgave Bijwerken in uw document?

Als u een inhoudsopgave in uw document wilt invoegen, moet u dit doen in de bureaublad-app. U kunt echter wel een inhoudsopgave bijwerken in Word voor het web. Klik of tik in de inhoudsopgave. Ga naar verwijzingen > Inhoudsopgave en kies Inhoudsopgave bijwerken.

Hoe kan ik de inhoudsopgave aanmaken?

Microsoft Word kan automatisch de inhoudsopgave voor je aanmaken door gebruik te maken van voorgedefinieerde opmaakstijlen. Alle hoofdstuk- en paragraaftitels die in de inhoudsopgave terug moeten komen geef je een opmaakstijl ‘Kop’ (Header).