Hoe draai je taakbalk?

Hoe draai je taakbalk?

Ga als volgt te werk om de taakbalk langs een van de andere drie randen te plaatsen:

  1. Klik op een leeg gedeelte van de taakbalk.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de muisaanwijzer naar de plaats op het scherm waar u de taakbalk wilt neerzetten.
  3. Laat de muisknop los zodra de taakbalk op de gewenste plaats staat.

Hoe krijg ik de zoekbalk weg?

Het zoekvak verbergen

  1. Houd de taakbalk ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer Taakbalkinstellingen.
  2. Selecteer Taakbalkitems om de sectie uit te vouwen en schakel vervolgens de schakelknop Zoeken in op Uit.

Hoe maak ik een website vast aan de taakbalk?

A. Open de pagina die je wil vastzetten in de taakbalk. Druk op de drie punten rechtsboven, dan de opdracht “Deze pagina aan Start vastmaken”.

Wat is een taakbalk in Windows 10?

Taakbalk. De Taakbalk neemt een centrale plek in bij Windows 10. Dit is de balk onder in het scherm waarin u snelkoppelingen kunt plaatsen om snel toegang te krijgen tot programma’s. De Taakbalk is helemaal naar eigen wens in te richten. Zo kunt u de balk pas laten verschijnen als u met de muisaanwijzer de onderrand van het scherm raakt.

Hoe doe je dit in de taakbalk?

Stel dit zo in: Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de Taakbalk. Klik op Taakbalkinstellingen. Klik op het schuifje onder ‘De taakbalk automatisch verbergen in bureaubladmodus’, zodat de functie aangaat. De tekst ‘Aan’ verschijnt achter het schuifje.

Hoe maak je de taakbalk vastmaken?

Dit werkt zo: 1 Klik linksonder op Starten. 2 Klik met de rechtermuisknop op de naam van het programma. 3 Klik op Meer. 4 Klik op Aan de taakbalk vastmaken.

Hoe doe ik de taakbalk op het scherm?

Hebt u de Taakbalk liever op een andere plek dan onder aan het scherm, pas de locatie dan zo aan: Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de Taakbalk. Klik op Taakbalkinstellingen. Klik op het uitklapmenu onder ‘Locatie van taakbalk op het scherm’. Klik op Links, Boven, Rechts of Onder.

Hoe haal je apps van je bureaublad?

Losse iconen verwijderen. Tik op het icoon dat je wil verwijderen en houd vast. Elke Android versie is een beetje anders, maar over het algemeen verandert de weergave een beetje en verschijnt er een optie ‘Verwijderen’ aan de bovenkant van het scherm.