Welke Opel Astra?

Welke Opel Astra?

De Opel Astra is een auto van Opel/GM uit de compacte middenklasse….

Opel Astra
Opel Astra K (2015-2021)
Productiejaren 1991-heden
Productieaantal +10.000.000
Uitvoeringen Stationwagen (Caravan), Cabriolet, Sedan Hatchback en TwinTop

Wat is een Astra H?

IDSplus is een benaming van Opel voor een systeem met regelbare demping. Met een druk op de knop gaat de auto sportiever veren, directer sturen en laat het ESP wat later ingrijpen. In 2004 werd de Opel Astra (H) voor het eerst leverbaar met het systeem.

Waar wordt de nieuwe Opel Astra gemaakt?

Momenteel produceert Opel de Astra in het Poolse Gliwice en in het in het Verenigd Koninkrijk gelegen Ellesmere Port.

Hoeveel pk Opel Astra OPC?

De auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 280 pk. Het gemiddeld verbruik bedraagt 8,1 l/100km (1 op 12,3).

Is een Opel Astra een goede auto?

In de Opel Astra zit je behoorlijk veilig. Bij de crashtest behaalde het autootje met vijf sterren de hoogste score. Verder is de Astra uitgerust met een automatisch noodremsysteem, dat bijgesteld kan worden en je waarschuwt bij gevaarlijke situaties.

Welke Opel past bij mij?

Ontdek het met de Opel modelwijzer! Bent u (nog) niet bekend met het complete aanbod Opel personenauto’s? Dan biedt de Opel modelwijzer uitkomst! Aan de hand van een aantal vragen, kunt u op een eenvoudige en leuke manier achterhalen welk Opel model het beste bij uw wensen en behoeften past.

Wat is een IDS chassis?

De Opel ingenieurs hebben het IDS chassis (Interactive Driving System) volledig in lijn gebracht met het sportieve karakter van de auto. Een lager gelegde carrosserie en een extra reactieve stuurbekrachtiging geven de Vectra GTS de rijeigenschappen van een sportauto.

Waar zijn de Opel fabrieken?

De grootste fabriek van Opel is die in Rüsselsheim. In 2002 werd die voor 750 miljoen euro omgebouwd tot de modernste fabriek ter wereld. Daarnaast bouwt Opel ook nog auto’s in Eisenach. In Kaiserslautern worden motoren en onderdelen vervaardigd.

Waar komt een Opel vandaan?

Opel is een mondiaal gerenommeerde autofabrikant uit Duitsland. De oprichting van deze onderneming vond plaats in 1862, toen de grondlegger van de firma, Adam Opel, begon met het maken van naaimachines, waarna in 1899 voor het eerst een voertuig onder dit merk werd ontwikkeld.

Heeft Opel Astra een distributieriem of ketting?

Opel Astra 1.6 SIDI = Distributieketting; Opel Astra 1.6 Turbo = 150 000 kilometer of 6 maximaal jaar; Opel Astra 1.8 = 150 000 kilometer of 6 maximaal jaar; Opel Astra 2.0 = Distributieketting.

Waar zit de accu van Opel Astra?

Normaal gesproken is de uw auto-accu bevindt zich aan de voorkant en aan de linkerkant of met andere woorden bestuurderszijde. Zeker, dat kan kijk onder de motorkap van uw Opel Astra . Dan heb je de mogelijkheid om het vrij snel te zien een rechthoekig blok avec een kant plus (rood) et een kant minus (zwart) .

Welke stad komt Opel vandaan?

Haar hoofdkantoor van de firma bevindt zich in het Duitse Rüsselsheim am Main. Het huidige modelaanbod van de onderneming omvat personenwagens en lichte bedrijfswagens. In Groot-Brittannië worden de voertuigen van Opel onder de merknaam Vauxhall verkocht.