Welk tolpoortje camper?

Welk tolpoortje camper?

Categorie 3: campers, bussen en bedrijfsvoertuigen op 2 assen met een hoogte van minimaal 3 meter of een toegestane maximummassa (te vinden op het kentekenbewijs) van meer dan 3500 kg.

Wat kost tol in Spanje?

De meeste autosnelwegen (autopistas, circa 3.000 km) in Spanje zijn tolwegen. De autowegen en expreswegen (autovías, circa 12.500 km) zijn tolvrij….Noordwest-Spanje.

wegnr. AP-9
traject La Coruña – Santiago de Compostela
klasse 1 7,00
klasse 2 12,50
klasse 3 15,50

Welke tolpoort met creditcard?

Met een creditcard (pincode is niet nodig) kan bij alle poortjes worden betaald, behalve die exclusief bestemd zijn voor télépéage (aangegeven met alleen een oranje ’t’). Geaccepteerd worden onder meer de ANWB Mastercard en ANWB Visa Card.

Hoe werkt Telepass Italië?

De tolbadge wordt in Italië ook wel de Telepass genoemd. Hiermee kun je automatisch betalen bij de tolwegen. Wanneer je een tolweg oprijdt, signaleert het tolpoortje jouw tolbadge en gaat de slagboom open. Bij het verlaten van de tolweg registreert het poortje opnieuw jouw tolbadge waarna het bedrag wordt afgeschreven.

Hoe werkt de tolweg in Italië?

Tol in Italië kun je op verschillende manieren betalen. Contant: Je kunt bij alle bemande tolhokjes contant betalen. Nu zijn niet alle tolhokjes bemand, dus houd er rekening mee dat je dit niet in heel Italië kunt doen. Pinpas of Creditcard: Je kunt erop rekenen dat alle bekende creditcards worden geaccepteerd.

Hoe plak je de Tolbadge?

De tolbadge moet achter de achteruitkijkspiegel geplakt worden in het midden van de ruit. Dus NIET aan de linker- of rechterkant van de ruit en bij voorkeur op een open stuk ruit zonder stickers. Wellicht ten overvloede: de badge moet aan de binnenkant van de ruit geplakt worden.