Wat moet je doen als je veters te lang zijn?

Wat moet je doen als je veters te lang zijn?

Pak een goede schaar en knip beide uiteinden van je veters af. Zorg ervoor dat je aan allebei de kanten evenveel afknip. Nu je veter eenmaal op de juiste lengte is geknipt, is het van belang dat je de buitenste, afgeknipte delen, met een plakbandje platdrukt.

Hoe moeten de veters van Nike Air Max?

Je vetert tot aan het een-na-bovenste gaatje van je Nike Air Max. De label op de tong moet zichtbaar zijn. Daarom adviseren we altijd onze 120 cm Nike veters te gebruiken. Als het bovenste gaatje noodzakelijk voor je is, vergeven we je dat natuurlijk.

Hoe moet je Nike Air Max strikken?

De heel lock maken;

  1. Stap 1. Veter je schoen tot aan het één na laatste gaatje dicht. Nog ‘geen’ strik maken natuurlijk!
  2. Stap 2. Kruis de veters van beide kanten naar de andere kant. Als je stap 1 goed hebt uitgevoerd, zou je aan beide kanten van de sneaker een ‘lus’ moeten hebben.
  3. Stap 3. Trek de veters strak.

Hoe doe je veters in je schoenen?

Begin onderaan de schoen en rijg de veter door de onderste ogen naar buiten. Let erop dat de veter (bij een platte veter) niet draait bij het rijgen. Vervolgens kruis je de veters bovenlangs en rijg je de veters van binnen naar buiten door het tweede oog. Dit herhaal je totdat je op de gewenste hoogte komt.

Hoe lang zijn veters?

Zelfs de manier van strikken heeft invloed. Vergelijk maar eens een paar nette van Bommels en en een paar sneakers. Het aantal gaatjes kan gelijk zijn maar de lengte van de veter niet!…Welke lengte veters heb ik nodig?

Aantal gaatjes boven elkaar. Benodigde lengte in centimeters
6 90 cm.
7 120 cm.
8 150 cm.
9 180 cm.

Hoe lang veters bergschoenen?

Lage wandelschoenen, 12 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 120 cm / 130 cm. Halfhoge wandelschoenen, 12 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 130 cm / 140 cm. Halfhoge / hoge wandelschoenen, 14 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 150 cm / 160 cm.

Hoe lang zijn All Stars veters?

Kies de juiste schoenveters. Als je 4 paar oogjes vetert, dan heb je veters nodig met een lengte van 80 cm. Als je 6 paar oogjes vetert, dan heb je veters nodig met een lengte van 96 cm. Als je 8 paar oogjes vetert, dan heb je veters nodig met een lengte van 112 cm.