Wat kosten Swinging Wheels?

Wat kosten Swinging Wheels?

Swinging Wheels zijn leverbaar voor fietsen met wielmaat van 20 tot 28 inch. Pot tweewielers monteert ze graag voor u. De kosten van de montage zijn afhankelijk van de fiets, een richtlijn is tussen de 75 en 125 euro. Daarbij komt de prijs van de zijwielen nog.

Wat kost een elektrische driewieler?

Dat terwijl je een tweewieler al vanaf zo’n 1000 euro kunt krijgen. De prijzen lopen vanaf 2000 euro op tot maximaal zo’n 10.000 euro.

Wat kost een driewielfiets voor volwassenen?

Om je toch alvast een indicatie te geven: onze nieuwe driewielers hebben vanaf prijzen die liggen tussen de 1.499,- euro (model headway) en 5.449,- euro (model Move & Cortes). Een duofiets voor twee personen koop je bij Senzup vanaf 4.659,- euro.

Kun je van een gewone fiets een driewieler maken?

In plaats van een complete nieuwe rechtop driewielfiets te kopen, kun je ook je bestaande fiets ombouwen tot driewielfiets. Groot voordeel is dat ze veel goedkoper zijn dan een compleet nieuwe driewieler en dat je kan blijven rijden op je eigen vertrouwde fiets.

Kan je van een elektrische fiets een gewone fiets maken?

Technisch gezien kan de ebike omgebouwd worden naar een gewone fiets door de motor met voorwiel te verwijderen en te vervangen door een gewoon wiel. De moeilijkheid zal zijn om een passend voorwiel te vinden.

Wat kost een fiets met drie wielen?

Er zijn vier typen driewielfietsen. Binnen deze typen kunt u kiezen uit verschillende modellen (eenvoudig tot luxe). Driewielfietsen variëren sterk in prijs, van 500 tot 3.000 euro. Ook is er een groot aanbod van tweedehands modellen.

Wat kost een driewielfiets?

Hoe maak ik van mijn fiets een driewieler?

Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn.