Wat kost een treinkaartje naar Italie?

Wat kost een treinkaartje naar Italië?

Kies de One Country Pass en verken Italië naar hartenlust met de trein. Reis naar 33 landen met één treinpas. Vanaf €185* per reiziger (van 12 tot 27 jaar).

Kun je met de trein naar Spanje?

Spanje lijkt misschien ver weg, maar met de trein ben je er verrassend snel. Je staat binnen een dag in hartje Barcelona. Tussen Nederland en Spanje rijden comfortabele hogesnelheidstreinen en dat maakt het reizen erg makkelijk. Bovendien is reizen met de trein veel leuker dan vliegen.

Wat kost de nachttrein naar Italië?

Kosten. De prijzen liggen tussen de 200 en 300 euro afhankelijk van de eindbestemming. Neem gerust je ski’s mee: iedere passagier mag namelijk onbeperkt bagage meenemen aan boord.

Hoe duur is met de trein naar Spanje?

Populaire verbindingen in Spanje

Route Duur
Barcelona naar Madrid (AVE-hogesnelheidstrein) 2 uur 30 min.
Barcelona naar Malaga (AVE-hogesnelheidstrein) 5 uur 50 min.
Madrid naar Granada (AVE-hogesnelheidstrein) 4 uur 30 min.
Madrid naar Malaga (AVE-hogesnelheidstrein) 2 uur 23 min.

Wat kost met de trein naar Spanje?

Met de trein van Amsterdam naar Barcelona

Reistijd Vanaf 12u 17m
Prijs Vanaf € 64
Afstand 1240 km
Frequentie 4 treinen per dag
Eerste trein 07:15

Hoe werkt de trein in Italië?

Overal in Italië rijden regionale treinen (Regionale Veloce – RV) die stoppen op tussengelegen stations en waarvoor je niet hoeft te reserveren. Je kunt een kaartje kopen op het station bij een automaat of via de website van Trenitalia. Na de aankoop is een kaartje 4 of 6 uur geldig.

Wat kost nachttrein naar Milaan?

Een comfortabele reisoptie is met de “ÖBB nightjet” nachttrein. Reis met de dagtreinverbinding met een reistijd van 07:20 uur. De prijs van het treinkaartje begint bij 17 EUR.

Hoe koop je een treinkaartje in Italië?

Je kunt de treinkaartjes ook bij de automaat kopen, maar houd er rekening mee dat het ticket erg duur kan zijn op de dag zelf. Het is vaak voordeliger om van te voren online kaarten te bestellen (behalve bij de stoptrein). Soms kun je mooie aanbiedingen vinden op de website van Trenitalia.

Wat kost een treinkaartje naar Rome?

Het duurt gemiddeld 20u 8m om met de trein van Amsterdam naar Rome te reizen, over een afstand van ongeveer 1298 km. Er zijn normaal 27 treinen treinen per dag die van Amsterdam naar Rome reizen en tickets beginnen vanaf € 59,80.

Wat kost nachttrein naar Wenen?

Tickets zijn beschikbaar vanaf 29 euro voor een zitplaats, vanaf 59 euro voor een slaapplaats en luxere bedden zijn er vanaf 89 euro. Tickets zijn te koop via nsinternational.com en telefonisch via het NS International Service Center (030-2300023).

Wie vliegt er naar Verona?

Vliegtickets Verona Je vliegt met Transavia en de vliegtijd is circa 1 uur en 45 minuten. Vanaf Brussel Charleroi boek je goedkope vliegtickets naar Verona. Tussen maart en oktober vertrekt er meerdere keren per week een directe vlucht naar Verona. Uitvoerder is Ryanair.